Skocz do zawartości
  • 0

Zlot jIErkbait 2007 - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Historia zaczyna się od małego pospolitego ruszenia na forum – okazuje się że forumowiczów na Zielonej Wyspie jest całkiem sporo i większość chciała by się spotkać i wspólnie połowić. Razem z Ramayem zaproponowaliśmy spotkanie nad Lough Ree – jednym z większych jezior Irlandii, znajdującym się w systemie rzeki Shannon – miejsca obfitującego w naprawdę piękne szczupaki jak również całkiem niezłe pstrągi. Zapraszam serdecznie do lektury relacji ze zlotu jIErkbait 2007.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

witam!

zlocik udał się wspaniale, Bóg dał okrasić spotkanie kilkoma rybkami,Tomaszek pobił PB i połknął chyba bakcyla na casting. co ważne wykryliśmy niezłą miejscówkę na Ree która w moim odczuciu jesienią i zimą zaowocuję wielkimi rybami. trzeba się tylko do niej przyłożyć ( Kuba odpuść Shannon na chwilkę :D ) z echem tym razem :lol:

poza tym, znowu dozbrojone kopyto 6 nie zawiodło, podkreślam dozbrojone, bo bez tych dwóch dodatkowych kotwic które zawsze dokładam do tych gum szczupły Tomaszka chyba by się nie zapiął

( siedział za ząb na tylnej kotwicy )

do następnego razu zatem ;)

pozdrawiam!

• 0

Chlopaki gratuluje udanej zabawy. Tak szybko popatrzylem na polaczenie i z Aberdeen mam bezposrednie do Dublina, a potem to pewnie jakos bym sie dotelepal, wiec moze sie skusze na nastepny raz. Tylko nie na swieta, bo pewnie bede w Polsce.

Pozdrawiam

• 0

do Dublina, a potem to pewnie jakos bym sie dotelepal

Znając tutejszą komunikację zarezerwuj sobie na to cały dzień :mellow:

Tomaszku :unsure: niech Tomaszek nie straszy bo nikt nie przyjedzie <_< Z Dublina prosty dojazd, wi?ksza grupa autobusem 1,5 h, pojedycze osoby pewnie zabierzemy autem. Tak czy siak, przewodnik b?dzie czekac B)

• 0

Witam. Odzywam się dopiero teraz, bo byłem daaleeeeeko i nie miałem dostępu do netu.

Jeszcze raz srdeczne dzięki dla całej ekipy. Było super. Wszystko było dla mnie pierwsze: casting, łodzie, duże jezioro...

Szkoda, że nie ma w relacji moich mistrzowskich bród... Mogę tylko powiedzieć skromnie, że było na co popatrzyć.

Rzuty zestawem castingowym wychodziły mi tak wspaniale, że już w przerwie na jedzonko zastanawiałem się, komu by tu opchnąć ten cudowny casting. Na szczęście wybrałem tę drugą opcję: zastanowiłem się co robię nie tak, popytałem starych castingowców, no i poszło :D

Dzięki za pomoc i wyrozumiałość. :D :D :D