Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam.Mam pytanie do forumowiczów odnośnie ponownej organizacji zlotu nad rzeką Bug.Czy byłby ktoś oprócz mnie chętny spotkać się w szerszym gronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mam prośbę by w tej kwestii wypowiedział się sam Remek.Chciałem zapytać na PW lecz pojawił mi się jakiś dziwny komunikat, iż Remek nie otrzymuje poczty.Może warto zrobić małe rozpytanie wśród forumowiczów odnośnie np. miesiąca maja lub czerwca tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Piszę sie na spotkanie.Czekam na dalszy rozwój wydarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja tez bym wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Przy ognisku Michał mógłby zaprezentować troszkę swoich wyrobów, część z nich znalazła by nowych właścicieli.Czekam na kontakt ze strony Remka oraz przychylne słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Piszę się na to @bolenjanusz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A są tam gdzies w pobliżu jakieś kwatery?? nie wyobrażam sobie po takim spotkaniu wracać autkiem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 I ja bym z chęcią wpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A są tam gdzies w pobliżu jakieś kwatery?? nie wyobrażam sobie po takim spotkaniu wracać autkiem do domu Znajdź kierowcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak będzie dobra pogoda można odpocząć w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak będzie dobra pogoda można odpocząć w aucie Ależ oczywiście chyba to był jeden z powodów dla którego zmieniłem autko na kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie no panie....w kombi można mieć ponton namiot i mnóstwo innych fajnych rzeczy...wiem bo sam ma kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jaki masz pomysł na termin spotkania chętnie bym pływadełko przetestował na tej pięknej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak jak wspomniałem myślę o maju lub czerwcu, wszystko oczywiście zależy od poziomu wody pogody oraz zainteresowanych. Jest parę bardzo urokliwych miejsc do opływania, ja tez bym może gumiaka dociągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Bliżej mamy do maja ten termin lepszy zdecydowanie przejeżdżając przez Bug zawsze chciałem połowić tam z pływadełka...ja jestem na bank , tym bardziej że przewodnicy już będą w "zestawie" Edytowane 2 Lutego 2013 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie musiałeś chyba czekać na oficjalne zaproszenie mogłeś się przecież wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Teraz na ogólnym forum przy świadkach Wpraszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ok jest nas 7...zapraszamy resztę, śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ok jest nas 7...zapraszamy resztę, śmiało W takich chwilach dociera do mnie, że są co najmniej dwa końce świata. Ja mieszkam na jednym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 W takich chwilach dociera do mnie, że są co najmniej dwa końce świata. Ja mieszkam na jednym...... ...a ja na tym drugim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Zawsze myślałem że to ja jestem zza Buga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Spotkanie w pôł drogi, NL byłoby fajne pewnie ; P Edytowane 2 Lutego 2013 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Przemo,tylko nie 1.V bo znowu klątwa Wisły mnie dopadnie i nic do lipca nie ukłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Proponuje 04.05.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi