Bujo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam, Jesli bedzie miesieczne wyprzedzenie to bede. Dla mnie majowe buzanskie klimaty sa niesamowite. Jak nie bedzie za daleko to postaram sie przyplynac lodka. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 @Przemku - co z terminem?Ustalisz coś czy mamy przesyłać propozycje?(osobiście uważam ze termin w okolicy 01-05 maja będzie nie za dobry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Panowie nie chcę się deklarować w 100% na jakiś konkretny dzień już teraz.Woda na Bugu obecnie jest bardzo wysoka a znając tą wodę wiem że czasami ma tendencję do bardzo wolnego opadania po chłodnej wiośnie.Nie chcę byśmy się mazali w błocie po powodziowej wodzie.Termin oraz miejsce spotkania podam z ponad miesięcznym wyprzedzeniem tak by każdy z nas mógł spokojnie zaplanować czas.Jestem też w trakcie negocjacji z jedną z dużych firm wędkarskich celem demonstracji sprzętu i przynęt wędkarskich.Proszę więc o wyrozumiałość i czas. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ja też się piszę na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja też bym chętnie przybył na takie spotkanie,ale znając życie to będzie tak ,że jakiś życiowy psikus nie pozwoli na wyjazd.Jak na razie będę śledził temat,jeśli nic nie będzie stało na przeszkodzie to jestem ZA. Ps. w zeszłym roku na Biebrzy w czerwcu nie można było wędkować ze względu na stan wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Skoro pierwszy warunek został spełniony to trzeba teraz zrobić ten kolejny krok i ustalić TERMIN !!! Na razie trudno nazwać to listą no ale zadeklarowało się już na tym etapie 25 osób (jak kogoś pominąłem to proszę się przypomnieć ):Przemek, lokoko83, Mariano Italiano, Czoper, milupa, bartolo, spinnerman, Fatso, OloPe, hasior, patronservice, jacekp29, Jeziorm 1, Redzi, remek, WOBI, @slider@, Maciek1, jamesty, 5384, bartsiedlce, SzymusS, rapia, Wojti PSObawiam się, ze jeszcze trochę i zabraknie miejsc(ograniczenie jest do 60 osób bo później trzeba będzie pisać o zgodę do Wójta o zorganizowanie masówki )Jeśli to będzie w Małkini wójt nie będzie robił problemów Edytowane 7 Marca 2013 przez modesty wand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja też wstępnie się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Maj się powoli kończy i cisza.Jak tam sytuacja nad Bugiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jak byłem tydzień temu to na zalanych brzegach wewnętrznych łuków echo pokazywało 2,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Hej, dopiero zobaczyłem ten wątek. Ja też się piszę na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Maj się powoli kończy i cisza.Jak tam sytuacja nad Bugiem ? Okolice Włodawy powoli stają się dostępne. Po jutrze wybieram sie na cały dzień nad rzekę w celu dokładnego sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 U mnie wodowskaz pokazuje 360 cm więc bryndza...trzeba czekać by woda weszła do koryta, gdy plywalem w niedzielę widziałem że bolki są już aktywne i ładnie żerują przy powierzchni.Myślę że czerwiec około połowy byłby odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 To czekamy na sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Przemek - a tz. " WODA JANÓWKA" przybór na św. Jana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dekada sierpnia mija i CIIIIIISZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Myślę że najlepszy będzie Wrzesień. Wszyscy już wrócą z wakacyjnych wojaży, jest jeszcze czas by wybrać jakiejś miejsce spotkania.Chętnych nie zabraknie, choć nikt poza nami się nie pojawi.Może to i lepiej bo Jerk zachowa twarz i udowodni że nie jest na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cześć Skoro mamy się spotkać to może na tej imprezie http://www.sklep-wodnik.pl/iii-ogolnopolskie-zawody-spinningowe-puchar-sklepu-wedkarskieg-n-15.htmlPiszcie co o tym sądzicie może być ciekawie.Napewno odcinek Bugu w Dubience jest bardzo ciekawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi