Skocz do zawartości

Spotkanie j.pl-Tarnobrzeg-Wisła-2013-15 czerwca

kubaS 1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jakby była szansa to jakiś inny weekend?

Wstępnie knuję imprezę tutaj, od miesiąca przygotowania idą powoli. Kilka osób jeżdżących wcześniej na zloty dostało cynk i bada temat, takze... może inny weekend?

Kuba tak jak mówiłem wszystko do ustalenia ;)

Ja to widze raczej łowienie na Wiśle, jeden dzień np. jedne miejscówki, potem wieczorkiem jakieś ognisko, inegracja,w miedzy czasie podpatrywanie sprzętu,  kolejny dzionek inne miejscówki. Ale tak jak mówie wszystko do ustalenia :D

Edytowane przez kubaS 1

Oj lezka sie w oku kreci....miejscowki od Polanca do Tarnobrzega bardzo milo wspominam te okolice ze spinem w reku lat temu nascie...bolenie i sandacze na glowkach i szczuple na rozlewiskach , byly tez klenie i jazie. 

To teraz raczej musi deszcz z tych oczów padać, bolki "jeszcze" są :unsure: , sandacze krótkie :angry: :angry: , o szczupakach słuch zaginął :angry: :( , a kleni i jazi na szczęście nikt tu nie potrafi na spina skutecznie łowić masowo :blink: B)

To teraz raczej musi deszcz z tych oczów padać, bolki "jeszcze" są :unsure: , sandacze krótkie :angry: :angry: , o szczupakach słuch zaginął :angry: :( , a kleni i jazi na szczęście nikt tu nie potrafi na spina skutecznie łowić masowo :blink: B)

To chyba wszyscy już wiedza czemu ja sie tylko w kleniach param :D