kubaS 1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Witam. Może tak lepiej będzie znaleźć i zebrać chętnych na takie spotkanie Wstępny termin 15 czerwca ale innego sie nie wyklucza. Proszę o propozycje Edytowane 5 Lutego 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja sie pisze bo....zupełnie nie znam tamtych okolic a chetnie poznam, dwa zlot to super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 To w końcu spotkanie czy zlot? Bo ja już się w tych wszystkich tematach pogubiłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 To w końcu spotkanie czy zlot? Bo ja już się w tych wszystkich tematach pogubiłem....Co by to nie było ja się piszę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jakby była szansa to jakiś inny weekend?Wstępnie knuję imprezę tutaj, od miesiąca przygotowania idą powoli. Kilka osób jeżdżących wcześniej na zloty dostało cynk i bada temat, takze... może inny weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak by rzeczywiście zorganizować zlot na j. Tarnobrzeskim było by ganialnie. Może władze jeziora zezwoliły by na takie"wędkowanie" zlot forumowiczów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) No prosze jesli bede w Pl to jak najbardziej moze uda mi sie jakis darmowy nocleg wykombinowac dla kilku przyjezdzajacych z daleka, jesli bedzie to impreza x'dniowa Edytowane 3 Lutego 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Hhehe, jak będę mógł to wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Hhehe, jak będę mógł to wpadnę No musowo nie widze inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 ja jak pisałem pierwszy weekend lipca bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Oj lezka sie w oku kreci....miejscowki od Polanca do Tarnobrzega bardzo milo wspominam te okolice ze spinem w reku lat temu nascie...bolenie i sandacze na glowkach i szczuple na rozlewiskach , byly tez klenie i jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Taki wiślany zlocik byłby ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Jakby była szansa to jakiś inny weekend?Wstępnie knuję imprezę tutaj, od miesiąca przygotowania idą powoli. Kilka osób jeżdżących wcześniej na zloty dostało cynk i bada temat, takze... może inny weekend?Kuba tak jak mówiłem wszystko do ustalenia Ja to widze raczej łowienie na Wiśle, jeden dzień np. jedne miejscówki, potem wieczorkiem jakieś ognisko, inegracja,w miedzy czasie podpatrywanie sprzętu, kolejny dzionek inne miejscówki. Ale tak jak mówie wszystko do ustalenia Edytowane 4 Lutego 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Kilka fotek z tegoż rewiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Miejscówki strasznie obiecujące i kuszące zarazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Oj lezka sie w oku kreci....miejscowki od Polanca do Tarnobrzega bardzo milo wspominam te okolice ze spinem w reku lat temu nascie...bolenie i sandacze na glowkach i szczuple na rozlewiskach , byly tez klenie i jazie. To teraz raczej musi deszcz z tych oczów padać, bolki "jeszcze" są , sandacze krótkie :angry: , o szczupakach słuch zaginął , a kleni i jazi na szczęście nikt tu nie potrafi na spina skutecznie łowić masowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 To teraz raczej musi deszcz z tych oczów padać, bolki "jeszcze" są , sandacze krótkie :angry: , o szczupakach słuch zaginął , a kleni i jazi na szczęście nikt tu nie potrafi na spina skutecznie łowić masowo To chyba wszyscy już wiedza czemu ja sie tylko w kleniach param Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Poczekaj jeszcze trochę i one też staną się przysmakiem do octu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Czy termin 15 czerwca by Wam pasował ? Zmieniłem wstępny termin na prośbę Kuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jestem za, Kuba pomogę w organizacji jeśli potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ok. Pewnie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 mi nie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Może i ja wpadne. Każdy termin czerwcowy mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 do czerwca daleko, ale ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi