atb69 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 to jeszcze biedronki około 2cm są jeszcze bardziej naturalne kolorki maluchów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Fajnie że wrzuciłeś coś nowego - zaglądam do tego wątku co jakiś czas, bo bardzo mi się podobają Twoje prace.Jestem pod wrażeniem malowania - niby takie pomazane, ale efekt naprawdę świetny. No i bardzo charakterystyczne.Czym Ty malujesz te maluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Wszystkie maluję akrylami do malowania obrazów + niekiedy brokat, itp.Nie pierwszy piszesz że pomazane, już sie z takim określeniem spotkałem. Edytowane 20 Marca 2014 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Mały Edytowane 22 Marca 2014 przez atb69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 To jeszcze maluszki, zrobione dla kolegi, palce nieźle bolały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 pierwsza klasa też tak bym chciał malować jak pancongratulations Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Łukasz (odp. na privat ) - tak jak pisałem farby akrylowe do malowania obrazów + pędzelki.Pomalujesz kilka lat i będzie dobrze Najgorsze pierwsze 5 lat - żart, ale trzeba ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 :o xD bedzie cięzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Niemam ciśnienia na spraje, aerograf, itp, jedyne co mnie cieszy to pędzel. Maluje przynęty już kilkanaście lat i ciągle dąże do tego żeby następna partia wobków była ładniejsza. Wiadomo nie wpływa to znacząco na łowność ale lubię w pudełku mieć "ładnie poukładane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 kolejne 3,5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Może i ktoś mógłby się do techniki malowania przyczepić - ale tyle tu twórczej i nieskrępowanej konwenansem radości w zabawie z pędzlami, że kto by się czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Janusz niech się czepiają, maluje jak potrafię Ważne że spełniają swoje zadanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Powrót żabola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nice frog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) normalnie Miss żabola .świetna. Edytowane 28 Marca 2014 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Oczywście posiadają łapki, jedna jest z ściśniętym a druga z rozkurczonym kroczem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Moja wariacja na temat ciernika. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Super cierniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Oczywście posiadają łapki, jedna jest z ściśniętym a druga z rozkurczonym kroczem No te łapeczki to prawi jak podpis są nie przypuszczałem nawet, że mogłoby ich nie być... Moja wariacja na temat ciernika. Wariacja jak zawsze stylowa, bardzo mi sie podoba. Charakterne przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 to jeszcze z bliska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 pewnie wiele pracy, ale efekt super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Krzyk ktoś oglądał? Jeszcze przed lakierowaniem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Troche historii. Podczas przeszukiwania "wędkarskiej szafy" znalazłem takie oto wobki. Mają jakieś 11-12 lat, są to wczesne wersje dzisiejszych żab, jeszcze bez łapek i w wersji mini. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Piąteczki z uniwersalnym przeznaczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi