Harjer Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Oczywście posiadają łapki, jedna jest z ściśniętym a druga z rozkurczonym kroczem 001.JPGO kurde! ale się uśmiałem Odruchy bezwarunkowe płci męskiej i żeńskiej, rozkurcz krocza ON zaatakuje ją - z rozkurczonym kroczem Brania pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Malowanie niby wygląda nieco niedbale, ale jednak ma w sobie to coś rybki na pewno w nich zasmakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 To jeden z moich ulubionych wątków. Kreatywność jest tu numerem 1. Żaby Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Deep runnery 4 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ładne te Dr, malowanie ma swój urok, mnie przypadły do gustu zwłaszcza te okoniowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ładne te Dr, malowanie ma swój urok, mnie przypadły do gustu zwłaszcza te okoniowate.Z doświadczenia wiem ze rybkom też, to stary wzór. Niebawem będą mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 2,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No ten ostatni... to Ci... nie wyszedł. Znaczy się brzydki jakiś Pozostałe jak zwykle świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Krzyk ktoś oglądał? Jeszcze przed lakierowaniem. 001.JPG Haha genialne!!!!! Moge podkrasc pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie zgadzam się z @pekol'em. Rękodzieło całą gębą! Czy można go poprawić? Jak każde rękodzieło. Dla mnie jest to malowanie dużo ciekawsze od wcześniejszych, podobnych do wielu innych. Pędzel, kredki, gąbka - wbrew pozorom są to bardzo trudne do opanowania techniki. Ale wyniki działania (malowania) - to są miniaturowe obrazy. Ci, którzy mają opanowaną technikę i "iskrę bożą" tworzą małe arcydzieła. A że nie pierwszy obraz jest arcydziełem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Żaba, ciernik, "krzyk" i wiele innych - są świetnymi pracami. Masz "iskrę ...", niedługo opanujesz technikę i będziesz wytyczał nowe kierunki w zdobieniu woblerów. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Haha genialne!!!!! Moge podkrasc pomysł? Jasne. Dzięki koledzy za słowa uznania Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A mi się znacznie bardziej podobają te 'wcześniejsze' Dla mnie mają w sobie to Coś. Klasa sama w sobie.Co oczywiście nie oznacza żeby nie eksperymentować i nie szukać czegoś nowego Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie mogę się do końca zdecydować ale chyba spasiona pijawa to mój no 1 w Twoim wątku. Mimo, że identyczna mnie kedyś użarła- skojarzyłem rurę po oczach ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Zainspirował mnie Joker ze swoimi kamieniami - otoczakami i popełniłem takie malowanko - emotikon , 5cm. Edytowane 11 Maja 2014 przez atb69 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Z daleka podobny trochę do salmo butcher Lubie takie malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Hehe, dobre, taki wesołe jury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Woblery dla kolegi z tego forum. Larwy Ukleja z przeznaczeniem - sandacz - opaska Glapki + - 3cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 o mammamija ale małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak dla mnie ,to wszystkie Twoje prace są bombowe.Wyobraziłem sobie pudełko z Twoimi przynętami i widzę tam istne szaleństwo barw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Twoje malowanie woblerków jest bardzo fajne, oryginalne, róznią się od innych, mój kolega jak zobaczył je w pudełku razem z innymi wobkami ,pierwsze co powiedział jak otworzył pudełko to : ,,A TO, CO TO JEST? " Teraz te woblery mają już swoje pudło i trzymam je w swojej ,,awaryjnej" kieszeni kamizelki ,nie zracji malowania ale dlatego , że pieknie pracują i kuszą naprawde fajne ryby, a w nocy nie musze ich długo szukać po między innymi przynętami. Pozdrawiam i życze aby ci farby na malowanie nie zabrakło i czasu na ich struganie, bo jeśli chcesz coś ulepszyć w ich pracy to sie będziesz musiał mocno starać,bo tam już wszystko jest co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Arek dzięki. Coś mi się wydaje że bedziesz musiał kupić większe pudło na moje woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi