Skocz do zawartości

{moje woblery} atb69

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywście posiadają łapki, jedna jest z ściśniętym a druga z rozkurczonym kroczem :)

attachicon.gif001.JPG

O kurde! ale się uśmiałem :D Odruchy bezwarunkowe płci męskiej i żeńskiej, rozkurcz krocza  :D

ON zaatakuje ją - z rozkurczonym kroczem ;) Brania pewne :P  :P

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Nie zgadzam się z @pekol'em. Rękodzieło całą gębą! Czy można go poprawić? Jak każde rękodzieło. Dla mnie jest to malowanie dużo ciekawsze od wcześniejszych, podobnych do wielu innych. 

Pędzel, kredki, gąbka - wbrew pozorom są to bardzo trudne do opanowania techniki. Ale wyniki działania (malowania) - to są miniaturowe obrazy. Ci, którzy mają opanowaną technikę i "iskrę bożą" tworzą małe arcydzieła. A że nie pierwszy obraz jest arcydziełem? 

• 3 tygodnie później...

Twoje malowanie woblerków jest bardzo fajne, oryginalne, róznią się od innych, mój kolega jak zobaczył je w pudełku razem z innymi wobkami ,pierwsze co powiedział jak otworzył pudełko to : ,,A TO, CO TO JEST? " Teraz te woblery mają już swoje pudło i trzymam je w swojej ,,awaryjnej" kieszeni kamizelki ,nie zracji malowania ale dlatego , że  pieknie pracują i kuszą naprawde fajne ryby, a w nocy nie musze ich długo szukać po między innymi przynętami. Pozdrawiam i życze aby ci farby  na  malowanie nie zabrakło i czasu na ich struganie, bo jeśli chcesz coś  ulepszyć w ich pracy to sie będziesz musiał mocno starać,bo tam już wszystko jest co trzeba. :)