atb69 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Cztery centymetry. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To jeszcze świeży owadzik smużący, ok. 3cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wygląda świetnie, głowy dwa razy szerszej od korpusu jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wygląda świetnie, głowy dwa razy szerszej od korpusu jeszcze nie widziałem są takie rzeczy co się nawet fizjologom nie sniły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Słodziłem chyba już w Twoim wątku ale powtórzę to jeszcze raz bo to szczera szczerość , konstrukcje Twoich przynęt są na prawdę bardzo pomysłowe i mnie się one osobiście podobają. W tym ostatnim np. najbardziej podoba mi się wzór na oczyskach- nie wpadł bym na o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Chłopaki dzięks Ostatnio zastanawiam się nad poperkami, takimi trójkami, na klenie. Łowił, próbował ktoś takich wynalazków?Czuje że może być dobrze, skoro na smużaki walą................. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja niedawno zrobiłem całą serię takich trójek testował będę na wakacjach, zarówno na kleniach jak i okoniach.Pracowały mniej więcej tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To jeszcze świeży owadzik smużący, ok. 3cm 033.JPG 034.JPG coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pride - ładnie chlapie, trzeba zadziałać i wydłubać jednego na testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Ostatnio zastanawiam się nad poperkami, takimi trójkami, na klenie. Łowił, próbował ktoś takich wynalazków?Czuje że może być dobrze, skoro na smużaki walą................. Kiedyś zrobiłem takie małe, mi i kumplowi kluchy ładnie się interesowały popkami. Było widać jak w czystej wodzie, za każdym razem podchodzą do przynęty, odprowadzają, ale do brania skłaniały się tylko o zmroku i mało kiedy trafiały. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Kiedyś zrobiłem takie małe, mi i kumplowi kluchy ładnie się interesowały popkami. Było widać jak w czystej wodzie, za każdym razem podchodzą do przynęty, odprowadzają, ale do brania skłaniały się tylko o zmroku i mało kiedy trafiały.To jednak zrobie chociaż jednego i zobacze co i jak Może moim rybkom zasmakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Jak wspominałem tak zrobiłem. Powstał tylko jeden w celu przetestowania jego możliwości. Dla odmiany powstał z lipy. Edytowane 28 Czerwca 2014 przez atb69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Większe: Szczupakowe8cm Agresor prawie 9 cm Sandaczowa ukleja 7cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pokusiłem się o zrobienie mrówy, ale jednak na tej jednej poprzestanę. Nie przypadła mi do gustu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Czego ty chcesz wyszla swietnie . Jesli masz ochote takie robic to rob bo naprawde bardzo fajnie Ci to wychodzi, malownie, struganie jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 atb, jest bardzo fajnie. No chyba, że chcesz jej dorobić, nogi, żuwaczki i czułki, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Zobaczymy, narazie myśle o czymś zupełnie innym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Deep runery ok 6cm, + - 3 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Te szóstki wyglądają super pozostałe też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Bezsterowy 4,5 cm tonie, pracuje na kazdym oczku inaczej, 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Super, stelaż całość? bo tak zrobić to troche kręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Te szóstki wyglądają super pozostałe też niczego sobie Potwierdzam, są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Super, stelaż całość? bo tak zrobić to troche kręcenia Drut po całości, na wkrętach wogóle nie robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Fajowe jak zwykle. Bezster pracuje w stylu cykady, czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi