atb69 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Fajowe jak zwykle. Bezster pracuje w stylu cykady, czy inaczej?Coś jak cykada, wibruje i zamiata ogonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dzięki! Też muszę sobie w końcu coś takiego zmajstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fajne kolorki tylko moim zdaniem oczy są za blisko Siebie. No ale kto jak woli. Ważne aby łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) A czy ryba to zdąży zobaczyć? Ważne że nie wyglądają tak: (kliknij w tą fotkę) Edytowane 24 Lipca 2014 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Seba "zaginął" w akcji ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Seba "zaginął" w akcji ????? Nie, nie, wciąż żyje Jako że robie wobki głównie zimową porą to miałem małą przerwę, ale nadrobie zaległości, niebawem Dzięki za odkopanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Pierwsze ustawianki woblerów w tym sezonie mam zaliczone. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witamy witamy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 3,5 - 4cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 bardzo mi sie podoba Twój sposób ubarwienia woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No, no ładne glapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Glapki 3,5cm, robactwo 3cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Tegoroczna nowość - brombopodobne. W zeszłe wakacje połowił model testowy, podejrzewam że ten wobler będzie dość często powielany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Cześć Sebastian .Twoje nowe woblerki dotarły już do mnie,dlatego chciałem bardzo mocno podziękować.Mówiłeś, że to przynęty na jazia ,no kolego, ta biało -czarna glapka zdecydowanie temu zaprzecza. Natomiast zielony ze starej dostawy rzeczywiście potwierdza.Bardzo lubię łowić na twoje woblerki. Niektórzy mówią, że są za duże na jazia , jak widać na fotkach chyba tylko na ukleję się nie nadają. Jeszcze raz dzięki i od razu zamawiam kolejną porcje , bo u mnie co druga atakująca ryba to szczupaczek obcinaczek.Pozdrawiam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dzieki Arku. Fajne rybki. Proponuję łowić z cienkim przyponem, takim do 2,5kg. Moje rybki sie nie boją wolframika twoje taż nie powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ależ baryłka z tego pierwszego garbusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witaj Sebek,w końcu złowiłem pierwszą rybę w nocy w tym roku ,oczywiście na woblerka z twojej ostatniej dostawy, (niebiesko-biała makrelka).Tym razem klenik ,w dosłownym tego słowa znaczeniu.Myślę, że niedługo, jak słoneczko dłużej pogrzeje to pojawią się większe .Dziękuję ,czekam na kolejną dostawę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nowy kolorek, może być? Nie za bardzo dyskotekowy? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie nam lądowym mlekopijom takie niuanse roztrząsać, zimnokrwiste zapewne wyrażą swoją opinię, jeżeli akurat łaskawie raczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie nam lądowym mlekopijom takie niuanse roztrząsać, zimnokrwiste zapewne wyrażą swoją opinię, jeżeli akurat łaskawie raczą. Nie omieszkam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Oj będzie błyskał boczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Z cyklu jak to jest zrobione Dla tych co pytają czy drucik po całości. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi