atb69 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) To teraz z cyklu starocie. Poniżej kilka woblerów z początku mojej produkcjii. Poniżej najstarsze woblery, te z metalowymi sterami mają troche ponad 20 lat Kiedyś sygnowałem stery, ale mi przeszło Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Cześć Sebek. Chciałem tylko nieśmiało przypomnieć , że glapki mi się kończą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Coś szybko Ci schodzą. Nęcisz nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Taaa...szczupaki Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez motylW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Owady z odwłokiem 2-2,5cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Przepiękne owady → i nie tylko piękne. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez motylW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Cześć Sebastian,bardzo ucieszyła mnie wiadomość, że zabierasz się za nowe glapki dla mnie . Wklejam ci przy okazji dzisiejszego nocnego jazika .Tym razem upodobał sobie różową. Bardzo ci dziękuję . Jak mówi mój kolega Andrzej z Lublina : ,,to jest to czego szukałem". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Cześć Sebastian ,twój wobek z rana skusił dziś taką oto ładniutką rybkę . Dziękuje po raz kolejny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Ostro jedziesz, też bym chciał mieć więcej czasu na rybki, ale niestety trzeba pracować. Gratuluje fajnych rybek. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Arek jedzie ostro, łowi piękne rybki i żona nie daje już obiadu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No...zawzięła się i nie gotuje już z tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Może troche zmienie temat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 mały DR 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 to jak już jestem przy maluchach.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Waga miara? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Bardzo ładne i b.ciekawy kształt :clappinghands:Mam na myśli owady z odwłokiem . Struganka czy odlewy? Pozdrówka Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Te ostatnie to takie trzmielowate troche fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu7101 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam wszystkich ogladajacych ten watek.Rowniez jestem pod wrazeniem,wyglad wobkow i jak widac skutecznosc-pierwsza klasa.Jesli bylaby mozliwosc zakupienia od kolegi paru sztuk,tych cudeniek to prosze o wiadomosc na priv.I o ewentualne fotki wobkow bym poprosil.Pozdrawiam geciu-Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Waga miara? ☺Z ostatniej foty miedzy 1,8 a 1 cm, wagi nie znam, niemam czym zważyć, Bardzo ładne i b.ciekawy kształt :clappinghands:Mam na myśli owady z odwłokiem . Struganka czy odlewy? Pozdrówka Tylko struganie, balsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 dla odmiany znowu owadzik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam,wczoraj w nocy dodałem do złowionych ryb na twojego woblerka - (wobler łamany-kolor zielony),nowy gatunek.. Pierwszy raz złowiłem coś takiego na woblera.-(kotwiczkę miał w pyszczku ).Jeszcze ci pokarzę jak klonek z dzisiejszej nocy zassał twojego 3 cm okonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 to jak już jestem przy maluchach.... 011.JPG Te oski/trzmiele fajne Ladne woblerki robisz, szczegolnie robactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam,wczoraj w nocy dodałem do złowionych ryb na twojego woblerka - (wobler łamany-kolor zielony),nowy gatunek.. Pierwszy raz złowiłem coś takiego na woblera.-(kotwiczkę miał w pyszczku ).Jeszcze ci pokarzę jak klonek z dzisiejszej nocy zassał twojego 3 cm okonka. Trafiają się niekiedy przyłowy, ja się nie dziwię bo małą rybke wszystko zeżre. Te oski/trzmiele fajne Ladne woblerki robisz, szczegolnie robactwo Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi