atb69 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Cały czas poszukujesz To jest jedna z podstaw do znalezienia własnego stylu. Kombinowanie, poprawianie, zmienianie... A przy tym ciągle widzę woblery poprawne technicznie, całkiem solidnie zbudowane. Które śmiało można na wędce zawiesić. I ryby łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bardzo ładne te Twoje malowanie...masz talent Jeśli mogę coś podpowiedzieć (choć zdaję sobie sprawę, że to szczegół) to może zaopatrz się w kombinerki z okrągłymi końcówkami dzięki czemu będziesz mógł ładne okrąglutkie oczka robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Bardzo ładne te Twoje malowanie...masz talent Jeśli mogę coś podpowiedzieć (choć zdaję sobie sprawę, że to szczegół) to może zaopatrz się w kombinerki z okrągłymi końcówkami dzięki czemu będziesz mógł ładne okrąglutkie oczka robić Posiadam takowe, jednak słabo mi się nimi pracuje, wolę swoje stare kwadraciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Sebastian nie od dziś tworzy wspaniałe przynęty. Na różnych forach można znaleźć fotki ryb łowionyh na jego woblery. Dla mnie ten styl I orginalość na przekór modom będzie zawsze jednym z ulubionych. Bardzo lubię tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dzięki, lubię różnorodność w swoim pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Stówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Samych udanych wędkowań, przez najbliższe 100 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Sto lat życia, stu procentowego zdrowia, i stu metrów życiówek w roku, w łowisku, które będzie tylko sto metrów od Ciebie.No i setka wódki, bo jakoś trzeba uczcić dzisiejsze święto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dziękuje wszystkim za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Zachęcam do wzięcia udziału w licytacji na szczodry cel http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13142120 Znalazły się tam mojego autorstwa woblerkihttp://allegro.pl/woblery-hand-made-i6005327339.html Mam nadzieje że tym wpisem nie łamię regulaminu forum i nie zostanie to skasowane przez moda. Edytowane 22 Lutego 2016 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pierwsze tegoroczne, zaczynam od bezstera 4,5cm przeznaczenie okoń. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Fajny A jak mu z oczu patrzy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Polecam. Mam te woblerki u siebie na biurku i robią na prawde super wrażenie. Ten jerk i zielona ala cykada jest warta każdej gotówki. Super wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Żeby nie było że jest sam Powstały takie 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Chętnie zobaczę jak to pracuje. Posiadasz jakiś filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Te wielkie ślepia i smutna minka świetnie pasują. Takie kreskówkowe wyszły koledzy Nemo, dorób im pomarańczowego Chyba zaraz pójdę swoje zmierzyć, coś czuję że też ~4,5cm kilka dni temu tak mnie naszło na cykadkowe, natenczas czekają na swoją kolej w zdobieniu, pewnie do kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dopiero co z lakieru wyszły, wody jeszcze nie widziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jak już jestem przy okoniowych bezsterach..... poperki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jak wagowo prezentują się poperki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi