atb69 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 około 3,5 gr, ołów z tyłu ładnie lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ma kolega może filmik z ich pracą ? poperki są pływające czy tonące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Filmiku nie ma, według mnie to poperki muszą pływać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Wiem że z założenia poper powinien pływać. Pytałem bo jak na swoją wielkość i wagę wydawały mi się tonące. Edytowane 2 Marca 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Wiem że z założenia poper powinien pływać. Pytałem bo jak na swoją wielkość i wagę wydawały mi się tonące.Jeśli korpus jest tak "gruby" jak w przypadku wyżej pokazanych woblerów to można by by było je i do 7-9g podkręcić żeby nadal były pływające. Zrobiłem kiedyś pływającą żabkę 3,5cm/9g.Swoją drogą popperki klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jeśli korpus jest tak "gruby" jak w przypadku wyżej pokazanych woblerów to można by by było je i do 7-9g podkręcić żeby nadal były pływające. Zrobiłem kiedyś pływającą żabkę 3,5cm/9g.Swoją drogą popperki klasa Pride ma racje są grube w grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Faktycznie, tego nie wziąłem pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Mała odskocznia od woblerów, powstała 1 szt, pod okonia dedykowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Finalnie z czeburaszką będzie kusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dla kolegi z forum. Wszystkie pływają. Będzie Pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 A cóż to za dziwadło się do woblerka doczepiło? O skojarzeniach nie powiem ( ), spytam tylko, jaki cel Ci przyświecał? Taki "celownik" może być fajny, jednak podejrzewam, że może tu chodzić o "coś więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Sebastian,dziękuje bardzo ,bo wiem jak nie chciało Ci się tego odwłoczka strugać . Myślę jednak, że jak wiosną wyśle fotki pięknych kleni z dziwadłem wystającym z pyska, to z uśmiechem stwierdzisz, że warto było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Arek na pewno było warto. Nie chce to mi się żab robić.Nie widziałeś jeszcze reszty. Janusz masz rację, to "coś więcej" to inny materiał odwłoka niż korpus, i robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (...)Janusz masz rację, to "coś więcej" to inny materiał odwłoka niż korpus, i robi robotę Znaczy, grzechotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaga669766472 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) a co to Ty na to gdyby ktoś chciał zamówić u Ciebie jakiegoś wobka, np. tego brązowego żuczka i jedną z tych żabek ? oczywiście za odpowiednią opłatą ma się rozumieć... Edytowane 11 Marca 2016 przez jaga669766472 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam na forum, takie rzeczy to na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaga669766472 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 ok, każda następna będzie na priv, tylko powiedz mi proszę, jak mam wysłać tą wiadomość na ten priv, bo jestem tu dopiero od wczorajszego wieczora i jeszcze nie ogarniam wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Widzę potencjał w tym rozwiązaniu. Już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Grzechotka w żuczym kroczu super pomysł! Myślę, że rybki na to świetnie zareagują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ho ho ho, a co to, pływający jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ho ho ho, a co to, pływający jest ?Dostał sporo ołowiu, raczej będzie tonął. Jeszcze przed ustawianiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi