atb69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Wybieraj, poszedł priv, reszta nadwyżek pójdzie na giełdę. Edytowane 4 Lipca 2016 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Osy są mistrzowskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Oski naprawde swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Coś jest w tych woblerach. Masz zajebisty styl, a na każde nowe woblerki świecą mi się oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 1-2cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 biedroneczki dzisiaj dotarły nawet zdążyłem je przetestować polubiły je moje kluchy ! jak na takie mikrusy to fajne odległości pokonują może strugniesz ze 2 - 3 szt troszkę większe takie 2,5 - 3 cm przy tej samej koncepcji z miłą chęcią odkupię pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Cieszę się że podpasowały Ci. Mogę zrobić, tylko że zimą dłubie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Mogę zrobić, tylko że zimą dłubie. Masz tak jak ja zima/początek wiosby to czas strugania, reszta łowienia na wystrugane Czasem ludzie zdziwieni że nie chcę im zrobić i każę do wiosny czekać... Teraz pierwszy rok co cały czas staram się choć na bieżąco znajomym zrobić potrzebne, ale tak ile bym nie zrobił zawsze za mało się okazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Masz tak jak ja zima/początek wiosby to czas strugania, reszta łowienia na wystrugane Czasem ludzie zdziwieni że nie chcę im zrobić i każę do wiosny czekać... Teraz pierwszy rok co cały czas staram się choć na bieżąco znajomym zrobić potrzebne, ale tak ile bym nie zrobił zawsze za mało się okazuje...Dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Cześć Sebastian ,powróciłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Twoje woblery przypominają mi lata kiedy biegałem za jaziami i kleniami. Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Cześć Sebastian ,powróciłem...Cieszy mnie to niezmiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Twoje woblery przypominają mi lata kiedy biegałem za jaziami i kleniami. Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Powrót do dawnego projektu, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Zdrowych, wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim kolegom i znajomym z forum, wszystkim zaglądającym w mój wątek i wszystkim kolegom po kiju. Najlepszego. Mam nadzieje że dostaniecie od Mikołaja "wieczornego reniferka". Edytowane 24 Grudnia 2016 przez atb69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 O takie reniferki to Ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 O takie reniferki to Ja lubięCha,cha,a czy jest tu ktoś kto takich nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Cha,cha,a czy jest tu ktoś kto takich nie lubi Słyszałem że jest. Jak się podobało to mam jeszcze. Też fajne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Pokazałem szwagrowi przy stole, bo jakoś nudą wieje a szwagier na to że szarpnął by ją jak Reksio szynkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Muszę pogadać z żoną, robie woblery to i reniferka bym zrobił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Może zostańmy przy woblerach.Te zdjęcia zostały wyłowione z sieci mam nadzieję bo jeśli nie to mój poprzedni wpis jest nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Może zostańmy przy woblerach.Te zdjęcia zostały wyłowione z sieci mam nadzieję bo jeśli nie to mój poprzedni wpis jest nie na miejscu.Spokojna głowa, fotki z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Cześć ,dziś godzinę przed zachodem słońca udało mi się wyrwać nad rzekę. Pojechałem poszukać jazia ,założyłem twojego tonącego woblerka i nic , po 10 minutach zmieniłem na pływającą glapkę i branie w pierwszym rzucie po zmianie. Zaczął kropić deszcz ,zrobiło się prawie ciemno (godzina 17:30) a tu zamiast jazi na jaziową glapkę okonie zaczęły skubać. Postanowiłem zostać troszkę dłużej i już po ciemku złowiłem i jaśka. Miałem jeszcze drugiego, ładniejszego ale mi spadł.Najgorsze jest to że na koniec urwałem jaziowo-okoniową glapkę i po rzuceniu do rzeki kilku niecenzuralnych słów wróciłem do domu. Szkoda woblerka. Edytowane 17 Marca 2017 przez motylW1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi