Skocz do zawartości

{moje woblery} atb69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...

biedroneczki dzisiaj dotarły nawet zdążyłem je przetestować ;) polubiły je moje kluchy ! jak na takie mikrusy to fajne odległości pokonują  może strugniesz  ze 2 - 3 szt  troszkę większe takie 2,5 - 3 cm przy tej samej koncepcji z miłą chęcią odkupię pozdrawiam 

2iv01u8.jpg

• Like 3

Mogę zrobić, tylko że zimą dłubie.  :whistling:

Masz tak jak ja :lol: zima/początek wiosby to czas strugania, reszta łowienia na wystrugane ;) Czasem ludzie zdziwieni że nie chcę im zrobić i każę do wiosny czekać... Teraz pierwszy rok co cały czas staram się choć na bieżąco znajomym zrobić potrzebne, ale tak ile bym nie zrobił zawsze za mało się okazuje...

Masz tak jak ja :lol: zima/początek wiosby to czas strugania, reszta łowienia na wystrugane ;) Czasem ludzie zdziwieni że nie chcę im zrobić i każę do wiosny czekać... Teraz pierwszy rok co cały czas staram się choć na bieżąco znajomym zrobić potrzebne, ale tak ile bym nie zrobił zawsze za mało się okazuje...

Dokładnie to samo. 

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zdrowych, wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim kolegom i znajomym z forum, wszystkim zaglądającym w mój wątek i wszystkim kolegom po kiju.

Najlepszego.

Mam nadzieje że dostaniecie od Mikołaja "wieczornego reniferka".  :D

post-47913-0-13577500-1482580585_thumb.jpg

Edytowane przez atb69
  • Like 6

• 2 miesiące temu...

Cześć ,dziś godzinę przed zachodem słońca udało mi się wyrwać nad rzekę. Pojechałem poszukać jazia ,założyłem twojego tonącego woblerka i nic , po 10 minutach zmieniłem na pływającą glapkę i branie w pierwszym rzucie po zmianie. Zaczął kropić deszcz ,zrobiło się prawie ciemno (godzina 17:30) a tu zamiast jazi na jaziową glapkę okonie zaczęły skubać. Postanowiłem zostać troszkę dłużej i już po ciemku złowiłem i jaśka. Miałem jeszcze drugiego, ładniejszego ale mi spadł.

Najgorsze jest to że na koniec urwałem jaziowo-okoniową glapkę i po rzuceniu do rzeki kilku niecenzuralnych słów wróciłem do domu. Szkoda woblerka.

post-53552-0-43753000-1489785138_thumb.jpg

post-53552-0-22371200-1489785380_thumb.jpg

post-53552-0-04290000-1489785600_thumb.jpg

post-53552-0-11323800-1489785647_thumb.jpg

Edytowane przez motylW1
  • Like 5

• 2 tygodnie później...