atb69 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 żeby nie było ze nic nie dłubię 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Cześć Sebastian.Badzo dziękuję,za niespodziankę:)Nie zaprzeczę bardzo miłą!!!Wobasy rewelacyjnie się prezentują i waga odpowiednia-będą śmigać daleko.Jak coś fajnego połowię dodam do twojego tematu.Tym czasem pozdrawiam Grzegorz-geciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Podbije troche wątek. 3cm tonie, ten sam woblerek w różnym świetle, Edytowane 31 Lipca 2015 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Cześć Sebek,wróciłem ... no i 2x po 50.Przy okazji ,czy te okonki są wolne? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dwaj prowokatorzy z bliska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Arek niezły powrót Kleniowe będą..... ale na wiosnę dopiero, teraz kończe małą serię szczupakowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Witaj Sebastian ,mam nadzieję, że wszystko zanotowałeś w notesie bo bardzo mi zależy na tym zamówieniu . Myślę też, że dasz coś nowego do przetestowania. Wczoraj złowiłem 4 klenie i jazika na twojego okonka (niestety już go niema ,rzeka go zabrała ), a smakował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Arek będzie tak jak ustalaliśmy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Cześć Sebek, załączam fotki z nowymi gatunkami ryb na Toje woblery : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wkońcu mam troche czasu na wrzucenie kilku fotek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Żeby nie było że same duże. Dla porównania z baryłą z postu wyżej. Edytowane 9 Listopada 2015 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Może być takie oklejanie? Wygląda ok? Edytowane 9 Listopada 2015 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Szczupalowy łamaniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Bardzo podoba mi się Twój styl malowania szczególnie te dwie baryłki 8cm (zielona i niebieska) prezentują się zacnie.Rób i prezentuj bo przeglądam regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Pierwszy raz trafiłem na twój wątek i musze powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem. Będę zaglądał systematycznie.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Bardzo podoba mi się Twój styl malowania szczególnie te dwie baryłki 8cm (zielona i niebieska) prezentują się zacnie.Rób i prezentuj bo przeglądam regularnie Do Twojego wątku też często zaglądam. Pierwszy raz trafiłem na twój wątek i musze powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem. Będę zaglądał systematycznie.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ale zakapior Ci wyszedł, źle mu z oczu patrzy ps. nie lepiej byłoby przesunąć oczko brzuszne do przodu, wydaje się za bardzo cofnięte, kotwy mogą się plątać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ale zakapior Ci wyszedł, źle mu z oczu patrzy ps. nie lepiej byłoby przesunąć oczko brzuszne do przodu, wydaje się za bardzo cofnięte, kotwy mogą się plątać?Nic się nie może plątać, wszystko było zaplanowane od początku Z kotwami wygląda tak 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Wątpliwości rozwiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi