jerry hzs Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 HILO tatusku 13 stycznia mamy urodziny niezle sie trafilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 no to gdzie się spotykamy jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Na pewno na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Najsprawiedliwiej by było spotkać się w połowie drogi , że tak się nieproszony wtrącę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 slawek jak nic wyjdzie jakis ocean no chyba ze w druga strone to ... wyjdzie piekna sniezna... syberia albo jakies stepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 @Jerry, supery rybki i wspaniałe przygody. Cieszę się, że w końcu łowicie razem i że rosną nowe przyjaźnie. Fajnie, że Tadek nas czyta i mam nadzieję, że w końcu się zarejestruje.Miałem okazję poznać Tadka na jednym ze zlotów Salmo Pozdrawiam cię Tadku! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Cześć. Korzystając z obecności w tym wątku Kolegów znających się na rzeczy mam pytanie, co to za rybka? Złowiłem ją parę lat temu w małej rzeczce w Kanadzie: Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wygląda trochę jak........LIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Chociaż nie,płetwa ogonowa jakby nie ta ,ale ciałko podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No nie lin hehe. To jakiś rodzaj bassa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Wyglada na bassa . Gdyby dokladnie bylo widac pyszczek mozna by go zakwalifikowac do largemouths lub smallmouths ...pieknie walcza i amerikanos je kochaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Cześć @Jerry. Miał tą płetewkę z kolcami na grzbiecie więc chyba bass. Tylko ten żółty kolor mnie zastanawia. Później łowiłem bassy na jeziorze, ale one były już takie normalne, zielone. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Masiak Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam Na 100% bardzo ładny bass małogęby. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wracajac do ryb Michigenu ...Tytul obralem mylnie bedac nieswiadomy tego ze inne gatunki tez beda lowione . Ostatnia sobote i niedziele w calosci spedzilismy nad Lake Michigen . W sobote zaraz po audycji Zewu Natury do samochodow i strzala na polnoc do Wisconsin w wiadome rewiry . Pogoda nas nie rozpieszczala bo bylo przy zerze z malym wiatrem co robilo destrukcje termiczna ale jak sie juz troche porzuca , pobiega i i poholuje to rozgrzewka robi robote i cialo wraca do normy . Jacek tradycyjnie zaczyna od splawika i katiuszki zwanej Certerpinem na swoim ulubionym Loomisie . My z Tadkiem bierzemy spiningi . Moj Avid St Croixa , ktory kupilem od Grega Wilczynskiego za jego rada , corac bardziej mnie przekonuje . Powiem wiecej odkrywam nowy wymiar wedkarstwa po moich kijach na muskie . Avid ktorym operuje Jacek jest jeszcze delikatniejszy od mojego . Przez te dwa dni lowimy browny , steelhedy , szczupaki i bassy ...i sa to dwa szczesliwe dni pelne rozmow , bran , emocji . Do pierwszych ryb biegalem odkladajac wedke , bardzo mi zalezalo aby narobic jak najwiecej zdiec . W miare naszego oddalania sie po miejscowkach fotografowanie ich bylo niemozliwe bo mi tez ryba na kijku szalala . Dlatego czesc zdiec ryb jest na deskach mola . Remek kiciuniu wstaw prosze zdiecia ....jerry hzs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jurku,Zapomniałeś o czmś - jeszcze Jacek do mnie telefonował i mnie wkurzał, że ponownie jedziecie na ryby beze mnie Zaraz wstawię sierściuchu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Zanim Remek wstawi zdiecia opisze moj zestaw spiningowy ... Avid St Croix 9,6 medium power , fast action , 8-12 lb , 1/4 - 3,4 lb czyli od 7 do 21 gram . Kolowrotek Shimnano Stradic 2000 i nawinieta stara pleciona Whisplash 50lb...wiem ze to za duzo ale tylko taka mialem pod reka . Jacek z Tadkiem uzywaja 20 lb Power Pro . Juz taka dokupilem . Moje woblery to Salmo Sting [suspending], Minnow , Lake 5 Dorado [od Friko] , Pointer 100 Lucky Craft , kilka blaszek , wirowek . Generalnie Tadek z Jackiem lowia wiecej niz ja co nie powinno budzic zdziwienia . Ale w niedziele ja pierwszy zapunktowalem samczykiem Browna wlasnie na Lake 5 ...poniewaz to bylo na molo obitym czerwony karpetem wiec uznano zem gwiazda . Po tym fakcie chlopaki sie wzieli ostro do roboty ...Pointer 100 suspending jest rewelacyjny w ich rekach ...ja na niego jeszcze nic nie zlowilem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A tak , a tak w niedziele planujemy do Indiany na steelheady ...juz piszcze z radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Rozmawiałem z Jackiem godzinkę temu jutro zajęty a później na jakieś ryby jedziecie Zatelefonuję w niedzielę by jakoś Wam dokuczyć i zdemotywować PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No i pisk dziewcząt na trybunach ... ja do nich chyba też należę. Jednym słowem - respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jerry,Jak patrzę na te zdjęcia mogę pwiedzieć jedno - cieniasy z Was <_< PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Remku sam jestem zaskoczony ta cienizna ...sorry chcialem powiedziec bogactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Respect ,jedno wiem jakie będę miał sny po oblukaniu tych fotek Gratuluję przebywania w RAJU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Remku sam jestem zaskoczony ta cienizna ...sorry chcialem powiedziec bogactwem Jurku,Ja zawsze z Jackiem jak zaczynam rozmawiać to staram się mu wmówić, że z niego wędkarz jak ze mnie ksiądz. Na razie Jacek wygrywa Ale ... ja mu jeszcze pokażę Pięknie Jurku! Po prostu trafiłeś w doborowe towarzystwo. Przy okazji Tadek się trafił a ... jak wiesz ja jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy Tadka i jego krasomówczych umiejętności. Szkoda, że nie miałem okazji go jeszcze poznać osobiście ale co się odwlecze to nie uciecze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi