lukomat Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jerry powiadasz potok 39 czy aby Ci sie nie pomylilo? Toz to maciora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jerry powiadasz potok 39 czy aby Ci sie nie pomylilo? Toz to maciora Luko nie słuchasz radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Brown Trout w zlewiski Wielkich Jezior dochodzi do 36 lb wagi . Zdarzaja sie wiec ryby do metra lowione w portach czy rzekach wplywjacych do jeziora Michigen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 @tpe1, nie slucham radia, bo chodze na ryby @jerry, skandal, powinni takie lowisko zamknac, zeby nie draznic wedkarzy ze starego kontynentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Do metra , dobre sobie, jak ja potrafię liczyć to te 39, jezutoż to prawie 120cm.AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Do metra , dobre sobie, jak ja potrafię liczyć to te 39, jezutoż to prawie 120cm.AMEN Jachu chyba dokonales sporej pomylki w obliczeniach, ale nie zmienia to faktu ze pstrag byczy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Do metra , dobre sobie, jak ja potrafię liczyć to te 39, jezutoż to prawie 120cm.AMEN Jachu chyba dokonales sporej pomylki w obliczeniach, ale nie zmienia to faktu ze pstrag byczy.Pozdrawiam Wg. moich obliczeń to 99,06 cm. Potwór!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No fakt, trochę mi się te cale i inne takie pomieszały, co niezmienia faktu, że to potwór, jak napisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Czekajmy zatem na zdjęcia Pewnie w weekend jakoś dostanę to wstawię. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Cześć,Brown 39 Tadek - gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie robi wrażenia, czy na komentarz Jerrego czekacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Eeee maluszek Piękna ryba - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie no Remek nawet nawet, całkiem całkiem, a dużo to tych cali 49ęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ale gigant.... GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 11 stycznia piatek okazal sie na tyle cieplym dniem ze woda w porcie byla woda a nie lodem . W tym dniu planowalem ze wyskocze i sie o tym przekonam . Jak to zwykle bywa plany te ulegly zmianie ..a szkoda bo nastepne dni znowu wrocil mroz i lod skol morde portowi w Kenoshy . Zalowalem tym bardziej ze kocham wedkowac na stojacej wodzie . Wodzie ktora dla mnie jest latwiejsza i ze wzgledu na glebokosci ma wieksze tajemnice . Ja nie pojechalem ale Tadeusz na cale szczescie tak . W ten piekny piatek port podarowal mu dwa lub trzy steelheady i na koniec juz po ciemku tego pieknego Brown Trout . Wszystkie ryby zostaly zlowione na wirowke Martin Panther . Woblery czyli rewelacyjny Pointer 110 LC i Salmiaki nie mialy tym razem szczescia ...bywa i tak . Na drugi dzien w sobote spotkalismy sie na Wystawie Muskie Show i Tadeusz nam wszystko opowiedzial . Bylo mi bardzo zal ze nie pojechalem ...Dzis juz poczatek lutego , mroz dalej trzyma lod mimo zdarzajacych sie cieplych kilku dni . Doloze jeszcze zdiecia kilku steelheadow i coho Tadeusza z stycznia zwedkowanych tez w rzekach Indiany . Niestrudzony z niego Tropiciel . jerry czekajacy na wiosne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Remku, nie to, że nie chcemy komentować, przynajmniej ja, alepo zobaczeniu fotki tak mnie zatkało, a ręce ciągle mi się trzęsą, że trudno trafić w klawisze. Tadziu - wielkie gratulacje, piękna ryba Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Tak, ryba na potege. Gratulacje. Jerry kiedy ciebie zobaczymy z takim smokiem?Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Luko kiciuniu bede sie staral Remkowi podeslalem najnowsze zdiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 I mamy kolejną dawkę adrenaliny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Skąd tam tyle tych dużych ryb? Wierzyć się nie chce że przy takiej liczbie wędkarzy która jest w Stanach jest tam tyle pięknych ryb. Widać Tadek dobrze zrobił tam wyjeżdżając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Skąd tam tyle tych dużych ryb? Wierzyć się nie chce że przy takiej liczbie wędkarzy która jest w Stanach jest tam tyle pięknych ryb. Widać Tadek dobrze zrobił tam wyjeżdżając Zwłaszcza, że łowi potokowce wielkości dunajeckich głowacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Chyba dla własnego dobra przestanę czytać ten wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Święte słowa Sławku, jeszcze trochę takich fotek a zawał murowany.Gratulacje dla Tadzia.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja mam tylko jedno pytanie czy są tam jakieś małe ryby? bo czytając ten wątek wydaje sie że chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja bym zaproponowal zakazac pokazywania zdjec Tadka. Oczy az bola, serce cierpi i rece jakos dziwnie sie trzesa. Gratuluje rybek! Wyslijcie z jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi