Skocz do zawartości

Lososiowate Michigenu - nowe odkrycie

jerry hzs

Rekomendowane odpowiedzi

11 stycznia piatek okazal sie na tyle cieplym dniem ze woda w porcie byla woda a nie lodem . W tym dniu planowalem ze wyskocze i sie o tym przekonam . Jak to zwykle bywa plany te ulegly zmianie ..a szkoda bo nastepne dni znowu wrocil mroz i lod skol morde portowi w Kenoshy :lol: . Zalowalem tym bardziej ze kocham wedkowac na stojacej wodzie . Wodzie ktora dla mnie jest latwiejsza i ze wzgledu na glebokosci ma wieksze tajemnice . Ja nie pojechalem ale Tadeusz na cale szczescie tak . W ten piekny piatek port podarowal mu dwa lub trzy steelheady i na koniec juz po ciemku tego pieknego Brown Trout . Wszystkie ryby zostaly zlowione na wirowke Martin Panther . Woblery czyli rewelacyjny Pointer 110 LC i Salmiaki nie mialy tym razem szczescia ...bywa i tak :mellow: . Na drugi dzien w sobote spotkalismy sie na Wystawie Muskie Show i Tadeusz nam wszystko opowiedzial . Bylo mi bardzo zal ze nie pojechalem ...Dzis juz poczatek lutego , mroz dalej trzyma lod mimo zdarzajacych sie cieplych kilku dni . Doloze jeszcze zdiecia kilku steelheadow i coho Tadeusza z stycznia zwedkowanych tez w rzekach Indiany . Niestrudzony z niego Tropiciel . jerry czekajacy na wiosne :mellow: B)

• Like 1