Daro Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 O ile mi wiadomo to firma DAM juz od dobrych kilku lat w swojej pierwotnej formie nie istnieje. Nazwa zostala poprostu przejeta.Teraz to juz tylko cien tego co bylo kiedys.Ten typ woblera opisany i przedstawiony byl kilka lat temu na Tackle Tour. Ten pierwotny model jest na zdjeciu prawie nie do odruznienia od powyzej pokazanych modeli ale np. nie plywa glowa w dol. Te same lub tez bardzo ,bardzo podobne woblery oferuje Spro.U mnie w sklepie za rogiem wisza te originalne za okolo 18Euro i te tez originalne za 2,99 i 3,99 Euro.Dane z opakowania: ARAGON--Jointed Crankbait--Shallow Running--Flottant--62mm--13,8gPonoc spisoja sie one na szczupaki, ale ja sam na nie jeszcze nic nie zlapalem. Moim zdaniem woblery nie tylko musza byc lotne ale tez lowne i stosunkowo tanie, bo w basenie nie lowie.Dla mnie nr.1 to Rapala a to dlatego ze ;maja powtazalna akcje,ze tak szybko nie rdzewieja metalowe czesci,po nie udanym rzucie np.w filar mostu pozostaja cale,ze nie nabieraja wody itp.Stery od co niektorych moich woblerow sa do 2mm starte od kamienistego dna a i tak pozostaja na miejscu ich przeznaczenia.Sam osobiscie jestem zadowolony ze np. firma Salmo posiada woblery ktore to sa ich konstrukcjami.Niestety w Niemcach sa woblery tejze firmy za drogie i wiekszosc znajomych mi ludzi kupuje je lub kaze je sobie kupowac w Polsce. <_< Gdy bym kierowal sie tylko cena i lotnoscia to kupowal bym moje woblery tylko w Aldi i Lidlu.Przepraszam ze pisze troche nie na temat ,ale niestety coraz czesciej porownywane jest zborze do plewu Pozdrowienia...Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 To pozostaje tylko czekać na tą rybke co się skusi na tego wabia proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 no i jest odpowiedż gratuluje łowcy tylko ja takich wobków grubych nie lubię chodż sam chudy nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jednak mialem dobra informacje,co do tych szczupakow. Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 O ile się nie mylę to Rafał (@spigot) pracuje w firmie DAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 no to chyba sie mylisz... Rafał ma w ofercie DAMa ale nie jest to firma w ktorej pracuje a ja i tak ole mojego SPRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 jak zwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 no to chyba sie mylisz... Rafał ma w ofercie DAMa ale nie jest to firma w ktorej pracuje a ja i tak ole mojego SPRO te również mamy w ofercie ale nie przekonały mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 dokładnie Jacek (@jaca) wolałem uzyskać opini kolegów zanim miałbym się bujać na autostokach z towarem w fiermie Ps. to nie wódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ?... miałem na myśli to że wobler gorzej się sprzedaje niż wódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Wódą też handlowałeś? Fajami to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Wódą też handlowałeś? Fajami to wiem. Nie na szczęście nie !!! Michał kolega jaca prowadzi busines ze szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi