MarekSzulc Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Fajne te nowe wobki trzeba będzie zakupić na targach. Mam jednego takiego szerszego co otrzymałem od kolegi i super pracuje i... łowi Z jakiego materiału są robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Fajne te nowe wobki trzeba będzie zakupić na targach. Mam jednego takiego szerszego co otrzymałem od kolegi i super pracuje i... łowi Z jakiego materiału są robione ?Wszystkie moje woblery są z pianki poliuretanowej,drut jest przez całość końcówki stelaża są skręcane,tak dla pewności, choć nawet wielkie sumy jakie moi koledzy łowią na krąpie verti 9cm nie niszczą korpusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Przygotowania do Targów mały wycinek gotowców[emoji85] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur 17 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Gdzie można kupiące cuda? Jakaś strona lub sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 ASPI Verti 7,5cm[emoji41] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Sztos Jarku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Sztos Jarku [emoji16]Dzięki.Sztos to dopiero nadejdzie[emoji6][emoji106] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 31 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) [emoji95]ASPI Verti krąpik 4,5cm[emoji41]Jedna z nowości na ten rok,narazie faza wstępna testów,będą dostępne klasycznie malowane,holografiaPierwsza partia około czerwca 2024[emoji41] Edytowane 31 Stycznia 2024 przez scca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Jarek??? Wiesz komu dać pierwsze na testy czy mam Cie naprowadzić? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 31 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Wiem,wiem[emoji85][emoji2957][emoji854] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 (edytowane) Nowy krąpik Verti 4,5cm i 7,5cm po "lifcie" [emoji854] Edytowane 11 Kwietnia 2024 przez scca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 70+[emoji4] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Kilka rybek na ASPI[emoji854] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 8 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 ASPI VERTI 7,5CM Krąp [emoji6] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Biały duch robi robotę[emoji123] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 ASPI Verti ukleja 7.5cm 12gr fluo żólta(bolek 76cm)ASPI Verti krapik 6cm 9gr fluo żółty(sandacze 68 i 67cm)[emoji123] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 2 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Jedna z nowości ASPI na 2025 Krąpik 4,5cm cm wersje:-sdr-verti-klasycznyPremiera stycznień na targach[emoji106]Oczywiście tu na foto surówki do testów bez ubranek[emoji16] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 13 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Nowy krąpik 4,5cm 4gr (bez uzbrojenia) w jednym z trzech ubranek dla tego modelu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 13 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 [emoji106] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 5 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Na szybko do swojego pudełka tu jeszcze bez sterów[emoji6] Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 10 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Brak czasu na ryby to każda cieszy.Wobek Jajko 2.5cm biały duch... Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 29 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 73cm i 70cm ASPI Verti ukleja 7.5cm biały duch[emoji106][emoji123] Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca ASPI Verti 7.5cm oliwkan z czarnym[emoji6] Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca ASPI Verti 7.5cm oliwkan z czarnym[emoji6] Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi