FidoAngel Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 O takim wykorzystaniu tej linki czytałem ale o co innego pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypisekNS Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) witam ja też używałem pod bolki bardzo dużo mi spadało mam biały nie pamietam średnicy ale nie urywałem ,tyle tylko ze sie odbiały, gdy brały za blisko ,wyholowałem kilka z bardzo dalekiej odległosci lotność znakomita ale jak narazie wróciłem do żyłki 0.20 z nano powalcze moze na jesień I jeszcze dodam tylko ze ja linke dostałem od kumpla z kanady (nanofil barkley)niesty nie mam opakowania Edytowane 31 Maja 2013 przez cypisekNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Kup strena, przy tej samej srednicy zupełnie inna wytrzymałość faktyczna linki. Nanofil strasznie się skręca, mi się to nie podoba i wydaje się jakby stawała się bardziej szorstka i brudna. Nie wiem jak wpływa to na wytrzymałość, ale ogólnie po drugim sezonie niezbyt intensywnego używania jest słabsza. Nano przegryzam bez problemu - jak zapomnę nożyczek, ale ze Strenem nie idzie tak łatwo.Wiem że nie kupię Nano ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Widzę ,że zdania sa mocno podzielone. Ja na razie opowiem sie po stronie zadowolonych użytkowników tej linki. W zestawieniu z łącznikiem bezwęzłowym wytrzymaość Nanofilu 0,12jest dla mnie satysfakcjonująca. Nie próbowałem wiązać tradycyjnie bo dużo słyszałem na temat słabości na węźle.Właściwości rzutowe na 5. Faktem jest iż linka strzępi się na końcowym odcinku - nie bardziej niz Fireline. Generalnie nie narzekam, mogłaby być trochę bardziej miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A do czego używasz? Co i jak łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Raczej lekko , gumy na głowkach 6 - 12 g. Łowiska-jeziora- także linka nie ma kontaktu z kamieniami i twardymi przeszkodami co mogło by ją jakoś szczególnie osłabić.Jeśli się zdecydujesz to polecam łączniki bezwęzłowe, ja używam Cormorana i szczuble w granicach 75 lądowały bez niespodzianek.Jak narazie dla mnie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A zobacz parę postów wcześniej o jakie wykorzystanie tej linki pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 he he fakt, sandacz i do tego na cięzko.tu się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 kolega testował na sandałach na ciężko na opasce, niebył zadowolony, nanofil się strzępił, pękał i kumpel po niedługim czasie zmienil go na normalną plećkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak98 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Który nanofil będzie lepszy 0.08 czy 0.10. Mam pierwszy raz styczność z nanofilem I słyszałem o problemach przy wiązaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi