Gobio Gobio Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam w moim ulubionym sklepie pojawiły się sprzęty które mogą się przydać w naszej dłubaninie.Są narzędzia wielofunkcyjne typu Dremel, narzędzie do grawerowania oraz co może Was zaciekawić najbardziej farby i pasty akrylowe w dobrej cenie 20pln.http://fanlidla.pl/gazetka/2012.01.30.moda/4587,Farby,akrylowe,do,obrazowTe pasty maja fajne, naturalne kolorki ...do malowania pstrągowych strzebli i cierników idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Musze podjechać zobaczyć czy u mnie też są, bo wygląda to ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Właśnie kupiłem dwa zestawy.Pasty 5x75g i 12szt podstawowe kolory za 12.99. W pastach bardzo fajna perła,złoto i aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzieki za cynk Tez kupiłem to opakowanie 12 kolorów akryli.Bardzo fajne farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Kurde , zaraz chyba też pojade kupić Edytowane 5 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja też ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ja sie zastanawiam czy nie dokupic jeszcze tych 5X75 ml,bo ciekawie wygladajaca perla i zloto tam sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzięki. W każdym Lidlu to jest? Mam tylko jeden na wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Farbki przyzwoite nie pierwszy raz można je nabyć średnio dwa razy w roku są w ofercie .Z innnych przydatnych ciekawostek można trafić pastę strukturalną lekka/drobno ziarnista świetnie szpachluje się nią rowki po wklejeniu drutu nie ma dokuczliwego zapachu jest łatwo obrabialna delikatnie plastyczna więc nie pęka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Farbki przyzwoite nie pierwszy raz można je nabyć średnio dwa razy w roku są w ofercie .Z innnych przydatnych ciekawostek można trafić pastę strukturalną lekka/drobno ziarnista świetnie szpachluje się nią rowki po wklejeniu drutu nie ma dokuczliwego zapachu jest łatwo obrabialna delikatnie plastyczna więc nie pęka . Farby wyglądają naprawdę przyzwoicie,jest też w ofercie zestaw pędzelków w różnych grubościach w cenie 19,90zł, u mnie pasty strukturalnej nie było,ale poszukam w innym mieście może jeszcze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzięki. W każdym Lidlu to jest? Mam tylko jeden na wiosce. Myślę,ze w każdym jest.U mnie tez tylko jeden Lidl jest,ale zawsze to co w gazetce to dostępne maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Te pakowane po 12 szt. To nie są przypadkiem akwarele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) są 3 zestawy do wyboru:akwarele,akryle i olejne Edytowane 5 Lutego 2013 przez muskellunge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 No i zrobiły się dwa tematy o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Panowie oświećcie mnie lajkonika. Te akrylowe z Lidla są wodorozcieńczalne czy jakiegoś innego rozcieńczalnika potrzeba np. do mycia pędzli i paletki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 jak nie da rady woda z mydłem umyć to użyj denaturatu, ja rozcieńczam woda demineralizowaną ale zwykła tez może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Farby wyglądają naprawdę przyzwoicie,jest też w ofercie zestaw pędzelków w różnych grubościach w cenie 19,90zł, u mnie pasty strukturalnej nie było,ale poszukam w innym mieście może jeszcze będzie.Pasta strukturalna jest w zestawie z farbami perłowymi i metalicznymi(pierwsza w zestawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Farby wyglądają naprawdę przyzwoicie,jest też w ofercie zestaw pędzelków w różnych grubościach w cenie 19,90zł, u mnie pasty strukturalnej nie było,ale poszukam w innym mieście może jeszcze będzie. Pasta strukturalna jest w zestawie z farbami perłowymi i metalicznymi(pierwsza w zestawie) Już mi zaświtało:) Dzięki:) Edytowane 6 Lutego 2013 przez scca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pasta o której pisałem wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mam taką pastę. Ma bardzo duży skurcz i nie da się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pasta o której pisałem wygląda tak 2013-02-06_141427.pngFakt była w Lidlu jak kupowałem akryle...się zgadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No to kupiłem i ja 2 zestawy, czyli pasty i akryle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi