wepster Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 No to kup sam areo a dziewczyna dostanie drugi koniec wezyka i bedzie dmuchac z calej sily bedziecie wiecej czasu razem spedzac na poczatek powinno być ok hehe To jest myśl! Tylko, że wiesz jak to jest z kobietami....nie zawsze chce im się dmuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Bedzie lipa i hardkorowy koksu sie zmartwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 To jest myśl! Tylko, że wiesz jak to jest z kobietami....nie zawsze chce im się dmuchać Zawsze się znajdzie jakś chetna do dmuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 HAHHAAHAHHAAHA!!! Całą farbę by wyssała! Studiuję grafikę komputerową, ale podobno jestem troszkę uzdolniony plastycznie, tak jakoś już od małego. rysuję i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) ale nam zawsze chce się dmuchać,więc zamieńcie się rolami :D może malowanie też będzie ok Edytowane 5 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 HAHHAAHAHHAAHA!!! Całą farbę by wyssała! Studiuję grafikę komputerową, ale podobno jestem troszkę uzdolniony plastycznie, tak jakoś już od małego. rysuję i takie tam... Jestes uzdolniony plastycznie , masz dziewczyne - uważaj zebyś formy nie zalał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 HAHHAAHAHHAAHA!!! Całą farbę by wyssała! Studiuję grafikę komputerową, ale podobno jestem troszkę uzdolniony plastycznie, tak jakoś już od małego. rysuję i takie tam... Od razu wdac, ze to nie pierwsze malowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeśli chodzi o zalewanie formy to ewentualnie pianką poliuretanową. Mogę na najwyżej coś wystrugać.... jakiegoś pinoccio? a jeśli dał bym malować mojej dziewczynie to na bank bym miał całe pudełko różowych wobków w kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeśli chodzi o zalewanie formy to ewentualnie pianką poliuretanową. Mogę na najwyżej coś wystrugać.... jakiegoś pinoccio? a jeśli dał bym malować mojej dziewczynie to na bank bym miał całe pudełko różowych wobków w kwiatki Kamil kto wie na co w tym roku brać będą moze warto kilka różowych mieć w pudełku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 W holandii by pownie szły jak cieple bułeczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) To one nie malowane aero? Na poważnie Tobie aero nie potrzebne. Miód-malina. Edytowane 6 Lutego 2013 przez prezes79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Śmieszą mnie wypowiedzi typu: "nie porażają urodą ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej." . Przecież one PORAŻAJĄ urodą! Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To ja ci powiem co w tych woblerach jest nie tak... Większość strugaczy potrzebuje lat paru, żeby dojść o takiego poziomu i od razu wyrobić sobie rozpoznawalny styl. Wątek zapowiada się jako jeden z najciekawszych w tym dziale. Przepiękne przynęty, kombinuj dalej z gąbką, aero, pędzlami i czymkolwiek chcesz... rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 wobki fajne ,aż się boję co będzie dalej.Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) DSC_0681.JPGsandaczowo-boleniowy 8 cmDSC_0682.JPGDSC_0683.JPGDSC_0684.JPGi te chyba najbardziej nieszablonowe kolejno:wzdręga, leszczyk, płotka, ukleja, kiełbik i okonekChyba troszkę przesadzasz wildriver ale cieszę się, że się podobają Te chyba malutkie są ? Ten drut 0.6 taki gruby się w nich wydaję. Kawał dobrej roboty. Takie jakie lubię. Chyba też spróbuję gąbkomanii Czyżby szykuje się nowy trend na forum, z oklejania folią alu zaraz wszyscy przejdą na gąbki oczywiście jak zobaczą twój wątek Edytowane 6 Lutego 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 @ wepster: Nietuzinkowe są te Twoje wabie. A raczki? Rewelka! Widzę tu niemały talent. W życiu nie wystrugałem choćby jednego wobka, ale gdy patrzę na Twoje prace, trudno mi uwierzyć, że w tak krótkim czasie doszedłeś do takiej znakomitej formy. I nie jest to przytyk, a komplement (w razie wątpliwości ). Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 I z Płocka Bardzo mi się podobają raczki, a te zbudowane na haku szczególnie. Świetna robota. Witam na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 super wobki szczegolnie te leszczyki krapiki przyciagaja uwage reszta tak samo az sie wierzyc nie chce ze to twoje poczatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Bardzo miło czyta się wasze posty, potraficie zmobilizować do dalszej pracy jak nikt, aż mi ręce się trzęsą żeby coś wystrugać ale schodząc na ziemię to do 22:00 zalegam w robocie Te chyba malutkie są ? Ten drut 0.6 taki gruby się w nich wydaję. Kawał dobrej roboty. Takie jakie lubię. Chyba też spróbuję gąbkomanii Czyżby szykuje się nowy trend na forum, z oklejania folią alu zaraz wszyscy przejdą na gąbki oczywiście jak zobaczą twój wątekNo nie są zbyt duże takie ok 4,5-5 cm I z Płocka Bardzo mi się podobają raczki, a te zbudowane na haku szczególnie. Świetna robota. Witam na Forum Dokładnie to z okolic Płocka Na pewno mnie Pan nie kojarzy panie Robercie ale spotkaliśmy się ubiegłej wiosny nad Skrwą, mamy wspólnego znajomego, z którym zawsze jeżdżę naryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkaz Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ot, otworzylem wątek Wepstera, popatrzylem na tę perelki, zamknąlem ... i znow otwieram, i patrzę z podziwieniem ..Gratuluję talentu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (...)Swoje pseudo woblery zacząłem strugać na początku tej zimy więc nie porażają urodą ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. (...) No pięknie.Początkujący, który nie zaliczył żadnej wpadki z kształtem typu myśliwiec (czyli "myślałem, że będzie chodził"), który gąbką cieniuje lepiej, niż niektórzy aero, który stworzył taką różnorodność przynęt, a mamy dopiero początek lutego - toż to połowa zimy!!!Buty mi spadły z wrażenia i nagle poczułem się baaardzo stary...Jeśli to o początkach napisałeś szczerze, za zakładam, że tak, to z głębi serca - podziwiam, zazdroszczę i kibicuję kolejnym dokonaniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wielkie dzięki Ale z tym brakiem wpadek to nie jest do końca tak ładnie. Nie wszystkie z woblerków pracują tak jak sobie wymarzyłem, w niektórych(jak widać z resztą na załączonych obrazkach) musiałem nieco podginać stery by bardziej ochoczo merdały ogonkami... ale wszystkie z nich są wersjami eksperymentalnymi, więc będę starał się je ulepszać i doprowadzić do perfekcji. Rozmieszczanie obciążenia to temat rzeka ale małymi krokami zaczynam go zgłębiać Postaram się też wrzucić jakieś wannowe testy. Najbardziej jara mnie stworzenie niekonwencjonalnych dziwolągów, których jeszcze ryby w naszych przełowionych wodach nie widziały ale myślę też o jakiejś boleniowej, co z tego wyjdzie to zobaczmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Kopara mi opadła. Masz kolego talent przez duże T.Jak tak teraz patrze na te swoje pomazańce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No kolego. To co tutaj zaprezentowałeś przysparza mnie o kompleks totalnego beztalęciaPróbuję od roku robić robale i inne mikro , ale jakoś nic nie wychodzi.Super i oby tak dalej. Mam nadzieję nacieszyć oko innymi perełkami w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Obejrzałem Twoje wobki.Spojrzałem na swoje.Obejrzałem Twoje jeszcze raz.Spojrzałem znów na swoje.Zaczeło mi sie cisnąc wiele niecenzuralnych słow co do swoich wyrobów, a wiele pochwał co do Twoich.Panie, klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi