joah12345 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kiełżyki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Dzięki chłopaki, cieszę się ze wam się podobają mam do pomalowania jeszcze kilka korpusów pstragowych, teraz chyba na warsztat pójdą okonki i może pstrazki jakieś.... Się zobaczy. Pozdrowienia dla was dobrzy ludzie Edytowane 5 Września 2013 przez wepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 no szczebelki miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Na specjalne zamówienie kolegi Biała Dama 5cm, tak nazwał ją jej przyszły właściciel Edytowane 20 Września 2013 przez wepster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Na trotki też coś zaprezentujesz z czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Troci nigdy nie łowiłem, ba! nawet w życiu na oczy nie widziałem więc nie podchodzę nawet do tematu zupełnie mi obcego, choć podejrzewam, że zachowania troci nie wiele różnią się od pstrągowych, no może rozmiarówka przynęt trochę inna... ale ekspertem nie jestem. Są inni od tego, którzy regularnie te ryby łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Kamilu, gdybyś nie napisał, że ta dama ma 5cm, powiedziałbym, ze ma co najmniej 7cm. Zestawienie kolorystyczne niezłe na Wisełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Tak patrzę i się zastanawiam :-) malowanie wobków tych z przedostatnich zdjęć ,to pastele ,kredki ,może świecowe kredki?Napisz jak to się ma do lakierów i lakierów akrylowych :-) Edytowane 23 Września 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Kielo to zwykłe kredki takie jakie nosiłes w tornistrze w podstawówce ja używam akurat takich trochę lepszych za dwie dychy, bo mają intensywniejsza barwę ale tanie z tesco też się sprawdzają. Najlepiej jeśli kredki sa akrylowe, można nimi malować maczajac jak pędzelek w wodzie, wtedy kolor jest intensywny. To dobry sposób na np kroki na pstragach czy inne wyraźne wzorki, paski itp. Z kolei na sucho fajnie robi się różne cieniowania, okoniowe paski i inne pierdoły.. Ja to robię tak że maluje sobie wobka wstępnie farbkami za pomocą gąbki i detale typu paski, plamki, kropki i inne skrzela i płetwy jadę kredkami. naprawdę fajna zabawa, cieniujesz jak ołówkiem na kartce a jak coś nie wyjdzie to zwilzony patyczek do uszu, zmywasz i lecisz od nowa. Lakiery tego nie ruszają, polecam;) Edytowane 23 Września 2013 przez wepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Chodziło Ci chyba o kredki akwarelowe. Czy wstępne pomalowanie gąbką daje Ci szorstką powierzchnię? Próbowałem kiedyś zdobić wobki kredkami, ale nie chciały rysować po podkładzie - rysiki się ślizgały i prawie nie było śladu. Malowanie bardzo fajne! Edytowane 23 Września 2013 przez peekol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No jasne, że o akwarelowe mi chodziło Właśnie w tym rzecz, że malowanie gąbką daje lekko chropowatą powierzchnię. Przy farbach o wysokim połysku w sprayu lub z aero rzeczywiście jest problem, bo kredka jeździ jak po szkle. do tej pory malowałem wszystkim po trochu: humbrole, spraye, jakieś akryle różnych firm i było ok. Dziś odebrałem na poczcie świeżutkie pactry i będę je testował... Zobaczymy ja się spiszą w połączeniu z gąbką i kredkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Do ekipy dołączyły pstrążki i okonie, wszystkie dostały stery i czekają do stycznia... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To ekipe masz konkretna swoja droga wobki piekne no fachura jednym slowem to juz najwyzsza polka wg mnie :-) pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wszystkie miodne :-) lecz okonki i pstrążki najmiodniejsze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 no i cierniczki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Super! Wpatruje się w nie już dłuższą chwilę, obracam sobie zdjęcie żeby lepiej obejrzeć - są fantastyczne. Napatrzeć się nie mogę i wiem że przy moich następnych muszę koniecznie znowu kredkami spróbować - już mnie palce świerzbią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Do ekipy dołączyły pstrążki i okonie, wszystkie dostały stery i czekają do stycznia...20130928_1506101.jpg20130928_1504571.jpg20130928_1505521.jpgŚmigiełko cukierasów ,bardzo staranne wykonanie ,będzie czym w styczniu zapolować na kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Do ekipy dołączyły pstrążki i okonie, wszystkie dostały stery i czekają do stycznia...20130928_1506101.jpg20130928_1504571.jpg20130928_1505521.jpgPstrążek z żółtym brzuszkiem REWELKA, reszta piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Fajnie, że się wam podobają. Mam nadzieję, że kropkowanym też przypadną do gustu... Pozdro To ekipe masz konkretna swoja droga wobki piekne no fachura jednym slowem to juz najwyzsza polka wg mnie :-) pozdrowki Kamil bez przesady, strasznie niskie meble musisz mieć, że je na najwyższą półkę chcesz wrzucać Sporo im jeszcze brakuje ale nie mówię, że do najwyższej półki nie będę dążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) nie badz skromny taki wizualnie jak dla mnie polka najwyzsza no nie wiem jak tam z praca mowie o tym co widze podobywuja mi sie bardzo .... swoja droga czego im brakuje twoim zdaniem :-) Edytowane 1 Października 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Okonie i strzeble...klękajcie narody kurczaczek,kto by pomyślał,że kredkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kamilu, one już się wybijają z tłumu. Wiem co mówię, przecież miałem je w rękach. Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Świetne wobki, no kurczę. A kolego, mówiłes o ciernikach a tam ich nie widzę. Pokaz, jestem bardzo ciekaw Twojej wizji tej rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Kamil, rewelacyjne malowanie, a może raczej rysowanie na woblerach. Bardzo mi się ten kredkowy klimat podoba. Pstrągom też pewnie przypadną do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Na żywca nie mogę się na nie napatrzeć Świetne woblery.Wielki talent!Dzieki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi