Skocz do zawartości

Moje woblery - Wepster

Rekomendowane odpowiedzi

Oj kusisz kusisz, przez Ciebie teraz nie zasnę tylko całą noc o tych potworach będę myślał :D Do tych wszystkich rybojadów to mi daleko, wolałbym już sam siebie w łeb zdzielić niż rybkę... My tu gadu gadu  a w międzyczasie się oczy zrobiły, szybka akcja a efekt myślę, że całkiem niezły i wobek już gotowy do lakieru :)

attachicon.gif20131021_2106151.jpgattachicon.gif20131021_2104581.jpgattachicon.gif20131021_2105341.jpgattachicon.gif20131021_2104231.jpgattachicon.gif20131021_2103551.jpgattachicon.gif20131021_2103431.jpg

A zrobiłem je takim sposobem:

-kredki i kawałek kartki

-silikonowe, przeźroczyste, samoprzylepne cosie ( pamiątka z mojej burzliwej kariery na lakierni proszkowej, w fabryce mebli). Przylepialiśmy je pod drobne, metalowe części by nie porysowały się w transporcie. Gdy to pierwszy raz zobaczyłem od razu zaświtało mi zastosowanie ich i musiałem pożyczyć sobie 1 arkusz ;)

attachicon.gif20131021_2113541.jpg

Nie będę ci słodził chociaż to nie trudne po tym malowaniu. Ty masz lekką rękę do kresek, to jest dar. Inni, jak i ja muszą wciąż nad tym pracować. Zazdroszczę tak pozytywnie. 

Za pomysł z wykorzystaniem silikonowych zderzaków masz Lure-Oskara ;) Aż sam muszę to wypróbować.

• 2 tygodnie później...

ladne malowanie. ciut blady jak na moje UPODOBANIA ale mimo wszystko podoba mi się :)

Mifku blade światło poprostu akurat było :D

Malujesz akrylami?

Tak, używam pactry oraz kredek

Kamil bardzo ładnie malujesz wobki,muszę coś zakupić u Ciebie :)

Hahahhaha no nie wiem, nie wiem Jacku :) to nie są tanie rzeczy :P Ale jak mnie kiedyś zabierzesz na te swoje jaziowe miejscówki to myślę, że się dogadamy :D

• 2 tygodnie później...

Pozostaję pod niezmiennym, niezwykle pozytywnym wrażeniem, jak prostymi środkami osiągasz wspaniałe efekty. Sztuka nie w tym, by bizantyjskim przepychem plastikowych świecidełek (coby wątpliwości nie było, mam na myśli "odpustowe" masowe sklepozalegacze), sztuka pastelą i tuszem urodę podkreślić. Znów Ci się udało. 

Wspaniale :)

• 2 tygodnie później...