Melanzyk Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 miejsce zapominasz i foto do cenzury bo kormorany nie śpią ,sam wiesz o kim mówię.Jakby co to tło zawsze można zmienic w photoshopie. W razie czego słuze pomocą. Wepster piękny ten trollingowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Melanzyk tak się składa że ja grafikę komputerową skończyłem więc ze zdjęcia z karpiem z komercyjnego mogę zrobić foto z kaszalotem na pustyni gobi cieszę się ze wobek się podoba. Ja też bacznie śledzę losy twojego okoniasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Heh miło słyszeć niestety mój okoń przeżył ciężkie chwile ostatniej nocy. Powinienem właśnie formę robić ale coś poszło nie tak i złapałem małe opóźnienie lajf iz brutal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Wstawiam obiecany kiedyś filmik z pracą strzebelki 6 cmhttp://www.youtube.com/watch?v=iXXuPF-F56Q Edytowane 28 Października 2013 przez wepster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Kamil ładna praca wobka,gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Oj kusisz kusisz, przez Ciebie teraz nie zasnę tylko całą noc o tych potworach będę myślał Do tych wszystkich rybojadów to mi daleko, wolałbym już sam siebie w łeb zdzielić niż rybkę... My tu gadu gadu a w międzyczasie się oczy zrobiły, szybka akcja a efekt myślę, że całkiem niezły i wobek już gotowy do lakieru 20131021_2106151.jpg20131021_2104581.jpg20131021_2105341.jpg20131021_2104231.jpg20131021_2103551.jpg20131021_2103431.jpgA zrobiłem je takim sposobem:-kredki i kawałek kartki-silikonowe, przeźroczyste, samoprzylepne cosie ( pamiątka z mojej burzliwej kariery na lakierni proszkowej, w fabryce mebli). Przylepialiśmy je pod drobne, metalowe części by nie porysowały się w transporcie. Gdy to pierwszy raz zobaczyłem od razu zaświtało mi zastosowanie ich i musiałem pożyczyć sobie 1 arkusz 20131021_2113541.jpg Nie będę ci słodził chociaż to nie trudne po tym malowaniu. Ty masz lekką rękę do kresek, to jest dar. Inni, jak i ja muszą wciąż nad tym pracować. Zazdroszczę tak pozytywnie. Za pomysł z wykorzystaniem silikonowych zderzaków masz Lure-Oskara Aż sam muszę to wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ostatnio kompletny brak czasu na struganie, ryby i wszystko inne co nie jest pracą...Trollajbus dostał ster 3mm, pierwsze warstwy lakieru i autograf Jeszcze kilka kąpieli w domaluxie i będzie git 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Bydle ale na bydlaki to może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 ladne malowanie. ciut blady jak na moje UPODOBANIA ale mimo wszystko podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Malujesz akrylami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Kamil bardzo ładnie malujesz wobki,muszę coś zakupić u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 ladne malowanie. ciut blady jak na moje UPODOBANIA ale mimo wszystko podoba mi się Mifku blade światło poprostu akurat było Malujesz akrylami?Tak, używam pactry oraz kredek Kamil bardzo ładnie malujesz wobki,muszę coś zakupić u Ciebie Hahahhaha no nie wiem, nie wiem Jacku to nie są tanie rzeczy Ale jak mnie kiedyś zabierzesz na te swoje jaziowe miejscówki to myślę, że się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 świetna ta strzebelka ci wyszła no nie dość że wygląda to jeszcze na dodatek doskonale pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No mi też się podobała , dopóki nie zostawiłem jej na zaczepie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wepster a opłaty na jazie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No nie mam właśnie ale zawsze można jednodniówkę opłacić Tymczasem wziąłem się w końcu za wykończenie kiełży 2 cm w dwóch wersjach nurkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Będzie się dziaO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kamilu będziesz nęcił pstrągi tymi kiełżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 heh jak nie będą chciały brać klasycznie to można im garstkę sypnąć Tymczasem kiełżowe lizaki dosychają pod lakierem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 I taka mała próba sił z ciernikami. Nie wyszły zbyt szałowo ale coś tam przypominają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Miodne. Jeden dzień, i luremakerzy robią dwie fajne imitacje ciernika.Wot, takie zadośćuczynienie za wujową niedzielę mam, bo oczy moge nacieszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pozostaję pod niezmiennym, niezwykle pozytywnym wrażeniem, jak prostymi środkami osiągasz wspaniałe efekty. Sztuka nie w tym, by bizantyjskim przepychem plastikowych świecidełek (coby wątpliwości nie było, mam na myśli "odpustowe" masowe sklepozalegacze), sztuka pastelą i tuszem urodę podkreślić. Znów Ci się udało. Wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wobki klasa, nie ma co spekulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zaskakująco dobra propozycja ciernika. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jeszcze tylko uszczelnienie sterów i ustawienie...Kiełże 2 cm, 2 g w dwóch wersjach. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi