joker Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kiełże przeszły metamorfozę, udaną zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 No troszkę się zmieniły i urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nie będę się powtarzał. Od poprzedniego postu nie zmieniłem zdania nawet o milimetr. Do przeczytania powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzięki Januszu Dzisiaj wyrwałem się nad Wisłę i poustawiałem wobki. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak zmarzłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzięki Januszu Dzisiaj wyrwałem się nad Wisłę i poustawiałem wobki. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak zmarzłem! Mój wolny czas ostatnio bardzo rzadko pokrywa się z dostępnością światła słonecznego, więc chciałem cyknąć kilka fotek. Niestety mój smartfon w połączeniu ze zgrabiałymi od mrozu łapami to nic dobrego... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 cierniki miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ech Ty. Przez te kiełże łapy mi się trzęsą a włosy zjeżyły i oklapnąć nie chcą . Suuuuuuuuuuper, i cała reszta też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Bawię się trochę ołówkami i kredkami 6cm uklejopodobne... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Uklejki w całości robione kredkami czy również akrylki?Jakby nie było i tak pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Boki i grzbiet akrylami za pomocą gąbki, kreski, płetwy, cienie itp kredkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dobra idę spać bo już coraz dziwniejsze te woblery mi wychodzą i coraz mniej zaczynają przypominać cokolwiek... Przeciążenie czachy chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Twoje przeciążenia wychodzą przynętom na dobre.Zaczynam się zastanawiać jak dopaść Twoje pudło nad wodą.Jedziesz na trocie pierwszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Heh dzięki Jacku ja jestem raczej z tych co pierwszego to kaca leczą a drugiego może jakieś pstrągi... Do tematu wyjazdu na trocie zbieram się już któryś sezon z rzędu i jakoś nie mogę się skusić może kiedyś się w końcu wybiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kiepsko widać bo w sztucznym świetle, ale tak to mniej-więcej wygląda po pierwszej warstwie lakieru 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 A co tam! Każdy ma prawo przez chwilę poczuć się jak Solar Z nudów wyskrobałem takiego 9-cio centymetrowego COŚ. No i właśnie...Jakoś nie widzi mi się to ze sterem, chciałbym go wykończyć i przy okazji, żeby jeszcze pracował Widzi mi się z tego jerk raczej. Szkopuł w tym, że nie mam o nich pojęcia gdzie, co i jak z obciążeniem żeby skakał ładne w boki. Może ktoś by tak coś doradził... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 zobacz nz zdięciach rentg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Przy 9ciu cm. polecam dociążenie jak w sliderze salmo.http://jerkbait.pl/topic/22612-zagubione-w-sieci-zdjecia-rtg-slider%C3%B3w-poszukiwane/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dzięki chłopaki, właśnie tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kamil,byłem dzisiaj przetestować Twoje kiełże. Miodnie mruczą, czuję że będą killery . Nawet coś mi zdjęło z wsuwki jednego . Zapomniałem zamienić na agrafkę no i masz jednego mniej. Jakby co to piszę się na następną partyjkę (mogą być 2 cm lub nie co większe). Masz talent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A właśnie miałem Cię pytać czy dotarły... Cieszę się że się podobają i mam nadzieje że przetrzepia kilka ogonów na Twoim łowisku jak by udało Ci się złowić na nie coś fajnego to fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak tylko coś ugryzie to robię fotki. Spróbuję je na pstrągach, bo głównie na nie kupiłem, ale jaziom też spodobają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hej kolego co taki zastój na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam wszystkich po bardzo dluuuugiej przerwie! Aż sam jestem w szoku patrząc ile czasu minęło od ostanich postów w tym wątku. Niestety moje struganie musiało pójść w odstawkę jakiś czas temu, ale ostatnimi czasu postanowiłem okurzyć warsztat i się zaczęło... Mózg ponownie opanowała wobleroza Powoli zaczynam się znowu rozpędzać, wygrzebywać z tyłu glowy niedokonczone projekty i te których zacząć nie zdążyłem.. a więc:Na początek to co zostało ze sporej partii, po przetrzepaniu przez kolegów Uniwersałki 6 cm, tonące i lotne. Praca drobne X i lusterko, schodzą na 1-1,5m , sprawdzone w ostatnich sezonach zarówno w Wiśle jak i w mniejszych pstrągowo-kleniowych rzeczkach... Gryzło je już większość drapieżników, pływających w naszych wodach... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Robią się też takie cudaki, na SF we Wrocławiu dla najlepszych... Dziś lecą w lakier 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jak żywe ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi