Skocz do zawartości

Moje woblery - Wepster

Rekomendowane odpowiedzi

Robią się też takie cudaki, na SF we Wrocławiu dla najlepszych... Dziś lecą w lakier :)

DSC_0799.JPG DSC_0800.JPG DSC_0801.JPG

Myślę że by lepiej robiły jako wobki ma licytacje dla domu dziecka! Walczył bym o nie jak lew :D

Pozdr

M

• Like 2

Myślę że by lepiej robiły jako wobki ma licytacje dla domu dziecka! Walczył bym o nie jak lew :D

Pozdr

M

Melek, myślę że to świetny pomysł i poważnie nad tym pomyślę. Widziałem jakiś czas temu, że robiłeś coś takiego i ogromny szacun Ci za to! Na pewno w niedalekiej przyszłości postaram się coś takiego poczynić. Zrobić coś dobrego dla kogoś kto potrzebuje pomocy - coś pięknego.

Kamilu świetnie, że wróciłeś :D

Też się cieszę Robercie, kope lat! :)

Melek, myślę że to świetny pomysł i poważnie nad tym pomyślę. Widziałem jakiś czas temu, że robiłeś coś takiego i ogromny szacun Ci za to! Na pewno w niedalekiej przyszłości postaram się coś takiego poczynić. Zrobić coś dobrego dla kogoś kto potrzebuje pomocy - coś pięknego.

Też się cieszę Robercie, kope lat! :)

Witaj.

Bardziej chodziło mi o to - http://jerkbait.pl/topic/63750-konkurs-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t/

Nie są to raczej pstragówki, ale nie ważne. Ważne, że cel dobry!

Pozdr

M

Witaj.

Bardziej chodziło mi o to - http://jerkbait.pl/topic/63750-konkurs-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t/

Pozdr

M

Widziałem tą akcję, ale niestety trochę za późno się ocknąłęm, czego bardzo żałuję... Tak to jest kiedy czasu wiecznie brak. A te już dawno przeznaczone na SF, poza tym nawet podpisane.

Mam nadzieję, że tak inicjatywa nie po raz ostatni tu na JB i będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby wesprzeć dzieciaki. Może chociaż uda się coś wylicytować, bo cel cholernie szczytny :)

• Like 2

Widziałem tą akcję, ale niestety trochę za późno się ocknąłęm, czego bardzo żałuję... Tak to jest kiedy czasu wiecznie brak. A te już dawno przeznaczone na SF, poza tym nawet podpisane.

Mam nadzieję, że tak inicjatywa nie po raz ostatni tu na JB i będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby wesprzeć dzieciaki. Może chociaż uda się coś wylicytować, bo cel cholernie szczytny :)

Nie jest za późno dołączaj do Nas, ja też dopiero będę się zabierał za swoją przynętę :

Witaj.

Pozdr

M

Melek Ty też dawaj z jakimś wobkiem na Feroxy ;)

• Like 1

Długość całkowita 7cm (z płetwami), na razie pływający:) Jeśli chodzi o pracę to nagram filmik z wanny po lakierowaniu. Cieszę się, że się podoba! Żeby nie Ty to bym pewnie nawet nie tknął tematu, bo nie myślałem że się wyrobię... Dzięki za motywacyjnego kopala !

• Like 2

pstrążek na aukcję też już dostał kolory i właśnie leci w lakier

Totalnie nie ogarniam lurebuildingu, wychodzę z założenia że trzeba mierzyć siły na zamiary...chociaż pewnie w końcu skuszę się na wydłubanie jakiegoś swojego brzydala  boleniowego i uparcie będę go wrzucał do Wisły w 2016 z nadzieją że jakiś aspius się zlituje nade mną i da mi frajdę ze złowienia ryby na swój wyrób...tutaj jednak widzę odbywa się coś innego....Ten pstrąg wygląda nie jak wobler tylko jak nagroda za największą rybę w zawodach muchowych najwyższej rangi. Piękna sprawa.

Pozdrawiam,

malcz

Edytowane przez malcz
  • Like 1

Jednak krąp i różowo-brzuszasty tak wpadły w oko mojej narzeczonej, że co prawda zadebiutują we Wrocławiu...ale w jej pudełku :)

Od razu widać , że dziewczyna ma dobry gust i wie co brać :) . Zaczyna przygodę z łowieniem ryb , a życiówkę już ma na koncie ;) . Bo Ciebie Kamil już złowiła :D :clappinghands:  . Pozdrowienia dla narzeczonej :)

• Like 2

Pstrąg poleciał do @Milupy, przy okazji Piotrek pokazał mi ile prac na konkurs do niego przyszło :o Jak w całkiem nieźle zaopatrzonym sklepie wędkarskim. Efekt końcowy przedstawia się tak:

długość ( z ogonem) : 7 cm

waga: 5g

pływalność: baaaardzo wolno tonący, praktycznie suspending

post-53384-0-47616400-1448385232_thumb.jpgpost-53384-0-42928100-1448385245_thumb.jpgpost-53384-0-53144200-1448385287_thumb.jpgpost-53384-0-28893900-1448385413_thumb.jpgpost-53384-0-18242400-1448385425_thumb.jpg

Troszkę tu widać jak pracuje. Nie miałem czasu przetestować w szybkim nurcie, ale przy szybszych podciągnięciach ucieka nieregularnie w prawo i  lewo. Powinien się sprawdzić :)

https://youtu.be/tjsPkRmPRWQ

• Like 17