Melanzyk Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Robią się też takie cudaki, na SF we Wrocławiu dla najlepszych... Dziś lecą w lakier DSC_0799.JPG DSC_0800.JPG DSC_0801.JPGMyślę że by lepiej robiły jako wobki ma licytacje dla domu dziecka! Walczył bym o nie jak lew PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Kamilu świetnie, że wróciłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Myślę że by lepiej robiły jako wobki ma licytacje dla domu dziecka! Walczył bym o nie jak lew PozdrM Melek, myślę że to świetny pomysł i poważnie nad tym pomyślę. Widziałem jakiś czas temu, że robiłeś coś takiego i ogromny szacun Ci za to! Na pewno w niedalekiej przyszłości postaram się coś takiego poczynić. Zrobić coś dobrego dla kogoś kto potrzebuje pomocy - coś pięknego.Kamilu świetnie, że wróciłeś Też się cieszę Robercie, kope lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Kamilu świetnie, że wróciłeś Wrócił i to w pięknym stylu . Kamil, te jak je nazwałeś cudaki , ciekawy projekt . Te dwa to będą SDR-y? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Te ostatnie wyglądają kapitalnie, czuć w nich ducha hand made 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wrócił i to w pięknym stylu . Kamil, te jak je nazwałeś cudaki , ciekawy projekt . Te dwa to będą SDR-y?Tak Piotrze, SDR Jak skończę to postaram się wrzucić jakieś filmiki z pracą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Melek, myślę że to świetny pomysł i poważnie nad tym pomyślę. Widziałem jakiś czas temu, że robiłeś coś takiego i ogromny szacun Ci za to! Na pewno w niedalekiej przyszłości postaram się coś takiego poczynić. Zrobić coś dobrego dla kogoś kto potrzebuje pomocy - coś pięknego.Też się cieszę Robercie, kope lat! Witaj.Bardziej chodziło mi o to - http://jerkbait.pl/topic/63750-konkurs-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t/Nie są to raczej pstragówki, ale nie ważne. Ważne, że cel dobry! PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witaj.Bardziej chodziło mi o to - http://jerkbait.pl/topic/63750-konkurs-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t/Nie są to raczej pstragówki, ale nie ważne. Ważne, że cel dobry! PozdrMWidziałem tą akcję, ale niestety trochę za późno się ocknąłęm, czego bardzo żałuję... Tak to jest kiedy czasu wiecznie brak. A te już dawno przeznaczone na SF, poza tym nawet podpisane. Mam nadzieję, że tak inicjatywa nie po raz ostatni tu na JB i będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby wesprzeć dzieciaki. Może chociaż uda się coś wylicytować, bo cel cholernie szczytny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Widziałem tą akcję, ale niestety trochę za późno się ocknąłęm, czego bardzo żałuję... Tak to jest kiedy czasu wiecznie brak. A te już dawno przeznaczone na SF, poza tym nawet podpisane. Mam nadzieję, że tak inicjatywa nie po raz ostatni tu na JB i będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby wesprzeć dzieciaki. Może chociaż uda się coś wylicytować, bo cel cholernie szczytny Nie jest za późno dołączaj do Nas, ja też dopiero będę się zabierał za swoją przynętę : Witaj.Bardziej chodziło mi o to - http://jerkbait.pl/topic/63750-konkurs-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t/Nie są to raczej pstragówki, ale nie ważne. Ważne, że cel dobry! PozdrM Melek Ty też dawaj z jakimś wobkiem na Feroxy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie jest za późno dołączaj do Nas, ja też dopiero będę się zabierał za swoją przynętę : Melek Ty też dawaj z jakimś wobkiem na Feroxy No i zmotywowali... Ruszył projekt " salmotruttaexpres" ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Są postępy... Czas na kąpiel w caponie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tempo ekspresowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Pakiet upominkowy na S.F. Wrocław skończony...Jednak krąp i różowo-brzuszasty tak wpadły w oko mojej narzeczonej, że co prawda zadebiutują we Wrocławiu...ale w jej pudełku Edytowane 19 Listopada 2015 przez wepster 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 pstrążek na aukcję też już dostał kolory i właśnie leci w lakier 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nigdy nie ogarnę jak Ty to robisz...Zajebiste woby. Niepowtarzalne.Zwłaszcza ten pstrążek. Rewelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Piękny ten pstrąg. Reszta też genialna. Coś więcej o nim napiszesz? Długość, praca? Myślę że będzie mój PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Długość całkowita 7cm (z płetwami), na razie pływający:) Jeśli chodzi o pracę to nagram filmik z wanny po lakierowaniu. Cieszę się, że się podoba! Żeby nie Ty to bym pewnie nawet nie tknął tematu, bo nie myślałem że się wyrobię... Dzięki za motywacyjnego kopala ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) pstrążek na aukcję też już dostał kolory i właśnie leci w lakier Totalnie nie ogarniam lurebuildingu, wychodzę z założenia że trzeba mierzyć siły na zamiary...chociaż pewnie w końcu skuszę się na wydłubanie jakiegoś swojego brzydala boleniowego i uparcie będę go wrzucał do Wisły w 2016 z nadzieją że jakiś aspius się zlituje nade mną i da mi frajdę ze złowienia ryby na swój wyrób...tutaj jednak widzę odbywa się coś innego....Ten pstrąg wygląda nie jak wobler tylko jak nagroda za największą rybę w zawodach muchowych najwyższej rangi. Piękna sprawa. Pozdrawiam,malcz Edytowane 20 Listopada 2015 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jednak krąp i różowo-brzuszasty tak wpadły w oko mojej narzeczonej, że co prawda zadebiutują we Wrocławiu...ale w jej pudełku Od razu widać , że dziewczyna ma dobry gust i wie co brać . Zaczyna przygodę z łowieniem ryb , a życiówkę już ma na koncie . Bo Ciebie Kamil już złowiła . Pozdrowienia dla narzeczonej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Krąpik i pstrąg rewelacja, Pozostałe - Rewelacja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Pstrąg poleciał do @Milupy, przy okazji Piotrek pokazał mi ile prac na konkurs do niego przyszło Jak w całkiem nieźle zaopatrzonym sklepie wędkarskim. Efekt końcowy przedstawia się tak:długość ( z ogonem) : 7 cmwaga: 5gpływalność: baaaardzo wolno tonący, praktycznie suspending Troszkę tu widać jak pracuje. Nie miałem czasu przetestować w szybkim nurcie, ale przy szybszych podciągnięciach ucieka nieregularnie w prawo i lewo. Powinien się sprawdzić https://youtu.be/tjsPkRmPRWQ 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi