Melanzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Wepster no lepiej żebyś nie spapral. Wiem gdzie mieszkasz PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 I jak ją mam go teraz pomalować jak mi się ręce że strachu trzęsą jak żulowi na konkurs:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Cóż, ja mogę jedynie powiedzieć, że troty i narzędzia w salonie irytowały mnie tylko do momentu, aż bestia nabrała wyglądu konkret sort! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ooo! Nawet wyznania rodzinne są, mój wątek jak dobra telenowela, dzieje się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Tam wyznania..., albo robisz woblery total kozak jak dotąd, albo zwijaj warsztat:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Vita sio stąd Już se chłop na jerku posiedzieć w spokoju nie może. Permanentna inwigilacja PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Vita sio stąd Już se chłop na jerku posiedzieć w spokoju nie może. Permanentna inwigilacja PozdrM Mel, Wepster właśnie walczy na zawodach, więc uważaj co do mnie piszesz, bo zostałam z tą przynętą sama hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Haha nie groz mi lepiej Wiem gdzie mieszkasz, hahaha PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Faktycznie telenowela. Nie spamuję już idę wyrwać ster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ejjj, to jest cios poniżej pasa! Zostaw ten ster noooo! Człowiek niby się powinien cieszyć ze do lure zajrzała płeć piękniejsza, a tu proszę jaka terroryska PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ejjj, to jest cios poniżej pasa! Zostaw ten ster noooo! Człowiek niby się powinien cieszyć ze do lure zajrzała płeć piękniejsza, a tu proszę jaka terroryska PozdrMNa Twoje szczęście Kamil robi zbyt piękne te przynęty, żebym je niszczyła:). Tym bardziej, że wkręcił mnie w wędkarstwo:). SPOKOJNEJ niedzieli życzę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zapowiada się ciekawie: jest szantaż, groźby, straszenie. To Kamilu nie telenowela a jakiś kryminał . Na szczęście widać światełko w tunelu niosące nadzieję, że zakończy się pozytywnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 No jak u Hitchcocka normalnie! Zostawić ich na pół dnia samych i mało się nie zjedzą Ciężko walczyłem dziś na tych zawodach ale było wart. Uwaga! zgarnąłem nagrodę za... NAJMNIEJSZĄ rybę zawodów. Spośród ok 130 zawodników, nikt nie złowił mniejszej ryby niż ja hahahaha, ukleja 12,5 cm Zastanawiam się tylko czy się cieszyć czy wstydzić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ciesz się! Statuetka fajna Nafaszeruj ołowiem i na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Majówka nad Sanem dodała inspiracji, pomimo dłuuugiej podróży z Bieszczadów znalazłem w sobie jeszcze trochę pary żeby chlapnąć pare kropek... trout zaczyna przypominać trouta, takiego jakie lubię najbardziej, źołciutki Idę spać, dobranoc Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Maja 2016 przez wepster 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Czas na lakier Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Czas na lakier Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Kawał ryby i świetnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jak to w lakier włożyć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Piękny jest Szacun!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Jak to w lakier włożyć? Metoda zanurzeniowo - wiadrowa a tak poważnie to potraktowałem go właśnie bezbarwnym motipem, jak przeschnie to będę pyndzlował i latał koło niego, obracał, cudował żeby nadlewek nie narobić. Pewnie dostanie że 2-3 warstwy i Melek sobie go później żywicą opitoli na swojej super-hiper obrotówce. Dzięki za miłe słowa Pany Edytowane 5 Maja 2016 przez wepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Eeeeeee. Żywica na super obrotowce Może być cholernie ciężko na tym łączeniu. Może się to zalać i będzie problem Jaka tam jest szpara? Wygląda zajebiscie. Już się doczekać nie mogę PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Szpara ma ok 1,2 mm. W ogóle ostateczna długość woblera wyszła 31 cm. Mogę go jechać całkowicie domaluxem ale tak jak Ci mówiłem, nie jestem pewien czy wyjdzie superestetiko no i na pewno potrwa. Na te Twoje zębole to trzeba warstw nawalić sporo, nie chciał bym spieprzyć go jakimis nieodgazowanymi pęcherzykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Szpara ok 1,2mm czy 1,2 cm? Ja na szuszarce z żywicą chyba mam większe szanse zeby to spierdzielić Z ciekawości zapytam jak robiłeś łączenia? Stelaż czy wkręcane? Bo jak wkręcane to mam pomysł na przyszłość PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi