Skocz do zawartości

Moje woblery - Wepster

Rekomendowane odpowiedzi

Ejjj, to jest cios poniżej pasa! Zostaw ten ster noooo!

Człowiek niby się powinien cieszyć ze do lure zajrzała płeć piękniejsza, a tu proszę jaka terroryska :D

Pozdr

M

Na Twoje szczęście Kamil robi zbyt piękne te przynęty, żebym je niszczyła:). Tym bardziej, że wkręcił mnie w wędkarstwo:). SPOKOJNEJ niedzieli życzę hehe

No jak u Hitchcocka normalnie! Zostawić ich na pół dnia samych i mało się nie zjedzą :)

Ciężko walczyłem dziś na tych zawodach ale było wart. Uwaga! zgarnąłem nagrodę za... NAJMNIEJSZĄ rybę zawodów. Spośród ok 130 zawodników, nikt nie złowił mniejszej ryby niż ja hahahaha, ukleja 12,5 cm :) Zastanawiam się tylko czy się cieszyć czy wstydzić :huh:

post-53384-0-92277200-1461518915_thumb.jpg

• Like 6

• 2 tygodnie później...

Majówka nad Sanem dodała inspiracji, pomimo dłuuugiej podróży z Bieszczadów znalazłem w sobie jeszcze trochę pary żeby chlapnąć pare kropek... trout zaczyna przypominać trouta, takiego jakie lubię najbardziej, źołciutki :)bc2b9096adcf03447c498efe453bc15d.jpg

Idę spać, dobranoc

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez wepster
  • Like 11

Jak to w lakier włożyć?

Metoda zanurzeniowo - wiadrowa :) a tak poważnie to potraktowałem go właśnie bezbarwnym motipem, jak przeschnie to będę pyndzlował i latał koło niego, obracał, cudował żeby nadlewek nie narobić. Pewnie dostanie że 2-3 warstwy i Melek sobie go później żywicą opitoli na swojej super-hiper obrotówce. Dzięki za miłe słowa Pany :) Edytowane przez wepster

Szpara ma ok 1,2 mm. W ogóle ostateczna długość woblera wyszła 31 cm. Mogę go jechać całkowicie domaluxem ale tak jak Ci mówiłem, nie jestem pewien czy wyjdzie superestetiko no i na pewno potrwa. Na te Twoje zębole to trzeba warstw nawalić sporo, nie chciał bym spieprzyć go jakimis nieodgazowanymi pęcherzykami

Szpara ok 1,2mm czy 1,2 cm?  :ph34r: Ja na szuszarce z żywicą chyba mam większe szanse zeby to spierdzielić  :blink:

Z ciekawości zapytam jak robiłeś łączenia? Stelaż czy wkręcane? Bo jak wkręcane to mam pomysł na przyszłość  :rolleyes:

Pozdr

M