wepster Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 1,2 cm oczywiście wszystko na stelażu i to pancernym, drut 1,2 z solidnymi omotkami na łączeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Wepster dawaj fotki po lakierowni M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Wrzucę po pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Big Trout skończony Ostateczne parametry:Długość: 31 cmWaga: 422 gPływającystelaż z drutu 1,2 mm wmacniany na końcach konkretnymi omotkami z nici zalanej klejemSter 3mmChciałem jeszcze dodać film z pracą ale cos nie mogę przesłać na kompa. Jutro pokombinuję.Dobranoc wszystkim 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No i gra Ciut chyba te oczy nie pasują. Nie postarałeś się, hahaA tak serio to wyszedł mega kozacko. Już się doczekać nie mogę. Na kiedy mogę zamówić Big Trouta nr 2 i 3? Żartuję.Nie zrobił bym Ci tego PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Piękny !.Malowanie na "golasie" nono.Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Super To wygląda!!! Żeby zamknąć całość to teraz Maciek niech trafi na te 31cm... 131 i będzie gitara( no, może być też oczywiście ciut mniejsza)!!! Kibicuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jak dla mnie ryba nie spełnia forumowego minimum... bomba ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Piękny pstrągal wyszedł . Teraz Melanzyk nie może zawieźć wszystkich kibicujących . Kamilu czekam na miniaturki tego co tak wspaniale zrobiłeś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Mega petarda, zazdroszczę talentu Melek, lepiej go nie zerwij Edytowane 12 Maja 2016 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Super, że się podoba! Pracochłonny był dziad i trochę to zajęło... czas wrócić do rzeczywistości i nadrobić zaległości w normalnych wielkości (dla mnie) przynętach Sławku, postaram się żebyś dostał najłowniejszy set że wszystkich z Twojego pudełka, za to że tyle to trwa... ale to i tak wszystko przez Melka Mam nadzieję, że się chłop postara i przedstawi tu jakieś cętkowane dinozaury trafione na trouta Edytowane 12 Maja 2016 przez wepster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Super, że się podoba! Pracochłonny był dziad i trochę to zajęło... czas wrócić do rzeczywistości i nadrobić zaległości w normalnych wielkości (dla mnie) przynętach Sławku, postaram się żebyś dostał najłowniejszy set że wszystkich z Twojego pudełka, za to że tyle to trwa... ale to i tak wszystko przez Melka Mam nadzieję, że się chłop postara i przedstawi tu jakieś cętkowane dinozaury trafione na trouta Dlatego trzymam kciuki za Melka, inaczej być nie może .A tak na poważnie to odpocznij sobie po tym monstrum. Zrób kilka na próbę, bo może już zapomniałeś jak robi się małe przynęty . A potem dopiero dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Postanowiłem więc posłuchać Twojej rady i właśnie zaczynamy odpoczynek Weekend w mikołajkach, stricte wypoczynkowo-rekreacyjny, bez wędki jak znalazł na reset ciała i umysłu w poniedziałek ruszam z nowymi siłami do strugania a póki co... Tylko błogi chillout Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Postanowiłem więc posłuchać Twojej rady i właśnie zaczynamy odpoczynek Weekend w mikołajkach, stricte wypoczynkowo-rekreacyjny, bez wędki jak znalazł na reset ciała i umysłu w poniedziałek ruszam z nowymi siłami do strugania a póki co... Tylko błogi chillout Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nie jeden pewnie by zmięsił tego pstrąga Graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Świetny trout ci wyszedł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Zamiast lodem obłożyłeś go korkiem ?! Ciekawy pomysł, tylko czy dotrze świeży do właściciela? Pozazdrościć mega talentu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Korkami od wina, a to też przecież konserwuje A potem będzie wężykiem zasuwał PS. Pudełeczko pięknie podmalowane! Sztuka Panie, prawdziwa Sztuka! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Hehe smierdzące gumy są na topie to czemu nie spróbować na zaśmiardniętego woblera Może okazać się kilerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Korkami od wina, a to też przecież konserwuje A potem będzie wężykiem zasuwał PS. Pudełeczko pięknie podmalowane! Sztuka Panie, prawdziwa Sztuka!E tam sztuka od razu:) nie pasowało mi jakoś wrzucić go w karton więc tak na szybko znalazłem w szafie pudełko, chlap chlap i po 20 minutach było gotowe... prowizorka taka ale to wobler ma łowić a nie pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Haha - to tylko potwierdza to co napisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Korek jak najbardziej pasuje do pudełka na wino. Super! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Cześć wszystkim po dłuuugiej nieobecności, wątek zarósł mchem ale udało się odkopać.Wracam do żywych i od tej pory postaram się nieco częściej coś tu wrzucać Dziś ustawiałem trochę woblerków dedykowanych pstrągalskim, miałem nagrać jakieś filmiki ale w moim przydomowym kanałku płynie pośniegowy syf o zerowej przejrzystości, więc są tylko zdjęcia. pstrążki 5cm, szybko-tonące pociski strzeble 6cm, pływające głowacze 6cm, wolno-tonące kozy 6cm, tonące Jeden secik poleci na aukcję charytatywną 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Fajowe Szkoda by bylo je rwac na zaczepach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi