Skob.el Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kuwa mać..... Zajebiaszcze...Aż z wrażenia rozdziabiam paszczę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kuwa mać..... Zajebiaszcze...Aż z wrażenia rozdziabiam paszczę...Yo yo! Woblerowy rap Panie, ale to pstrągi mają do nich paszcze rozdziabiać na Sanie Miło, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Są naprawdę piękne...Widać że wkładasz w nie całe serce... Dopieszczone...Piękne barwy.... Rybki na pewno je doceniają.... I na grotach się wieszają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kuwa mać..... Zajebiaszcze...Aż z wrażenia rozdziabiam paszczę... Potwierdzam słowa kolegi,miazga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 No to ja prognozuję, że będzie to ladnie licytowany secik kapitalne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kamilu,warto było czekać. Już balem się, że wyjdziesz z wprawy. Na szczęście myliłem się. Strzeblaski mają ciekawe stery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kamilu,warto było czekać. Już balem się, że wyjdziesz z wprawy. Na szczęście myliłem się. Strzeblaski mają ciekawe stery.A no ciekawe Coś tam z nimi kombinowałem, przy takim rozwiązaniu ładnie nurkują podczas gdy z płaskim sterem pod takim kątem kompletnie gasły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Bardzo fajne Kamil , dobrze że jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Powiem krótko BRAWO TY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Idealne malowanie ! Kredki czy akryle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Tym razem tylko akryle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Przecudne, jesteś debeściakiem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Cześć wszystkim po dłuuugiej nieobecności, wątek zarósł mchem ale udało się odkopać.Wracam do żywych i od tej pory postaram się nieco częściej coś tu wrzucać Dziś ustawiałem trochę woblerków dedykowanych pstrągalskim, miałem nagrać jakieś filmiki ale w moim przydomowym kanałku płynie pośniegowy syf o zerowej przejrzystości, więc są tylko zdjęcia.SI_20170221_184943.jpg pstrążki 5cm, szybko-tonące pociskiSI_20170221_185200.jpgSI_20170221_184734.jpg strzeble 6cm, pływająceSI_20170221_185352.jpgSI_20170221_185254.jpg głowacze 6cm, wolno-tonąceSI_20170221_185437.jpgSI_20170221_185536.jpgSI_20170221_185636.jpg kozy 6cm, tonąceSI_20170221_190259.jpgSI_20170221_185840.jpg Jeden secik poleci na aukcję charytatywnąwarto było tyle czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Kiedyś, poszukując własnego stylu, postanowiłem że pie....., nie będę miał swojego stylu! Co se zachcę, to se zrobię, na niebiesko! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 taki styl to ja rozumiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Kamil , temu w środku to trzeba zdjąć brzuszną kotwicę i na brzankę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Kamil , temu w środku to trzeba zdjąć brzuszną kotwicę i na brzankę .Na brzankę się szykuje właśnie armia Piotruś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Na brzankę się szykuje właśnie armia Piotruś Brzany drzyjcie. Kamil , wiesz że Cię lubię? Edytowane 26 Lutego 2017 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Brzany drzyjcie. Kamil , wiesz że Cię lubię? Hehe sympatia zostanie nagrodzona Edytowane 26 Lutego 2017 przez Kamil G (dawniej @Wepster) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Fajny styl taki.... komiksowy Super robota Kamil. Edytowane 26 Lutego 2017 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dzięki Daniel, określenie "komiksowe" bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jestem pod wrażeniem Twojego braku stylu . Też jestem ciekaw tych brzanówek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 zaraz na FB będzie sprzedaj pan Komiksy fajnie wyszły - graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Eee tam sprzedaj... daj! Brzanówki będą bez żadnych fajerwerków, 3-3,5 cm, pękate co by latały, agresywne co by dociążyć jeszcze w razie potrzeby się dało i ster typu dr... czyli taki standard na Wisłę, który przynajmniej mnie się sprawdza. Jak bym chciał żeby były skuteczne to uchlapał bym je pewnie srebrnym szprejem, maznął grzviet na czorno i by wystarczyło ale to nudne Uważam, że trochę inne woblery są skuteczne na brzany w mniejszych czy górskich rzekach, zazwyczaj płytkich a inne w wielkiej Wiśle... podczas gdy np na Sanie często sprawdzają się bardziej finezyjne, "delikatniejsze" w bryle woblerki to na wiślane baśki, dla mnie, woblerek musi mieć trochę ciałka i konkretnie zamiatać w mętnej, zasyfionej bardziej wodzie. Z drugiej jednak strony @Pisarz łowił brzany świadomie i z premedytacją na takie przynęty,że w piiii...piripi idą wszelkie reguły I nie były to jakieś pojedyncze, przypadkowe ryby prawda Piotruś? Ja dużo kombinowałem, eksperymentowałem a i tak brania pojawiały się zazwyczaj gdy wracałem do utartych, sprawdzonych metod i przynęt. Może coś w tym jest a może tak mi się tylko zakodowało we łbie Może ten sezon przyniesie nowe, zupełnie inne przemyślenia... zobaczymy Edytowane 27 Lutego 2017 przez Kamil G (dawniej @Wepster) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Coś na szczupaki, 8cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi