wepster Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 No da się na "seryjniaki", ale przecież nic nie daje takiej satysfakcji jak piękne rybsko zapięte na własnoręcznie zrobionym woblerze. Wiele razy obiecywałem sobie, że na takie łowienie/rwanie popsikam woblery szprejem na srebrno i chlapnę czarnym grzbiety... no i nie potrafię jakoś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Kamil, zayebiste wobki na takie się nie łowi, to jest fetysz, ozdoba każdego pudełka Z tą ozdobą pudełka , to prawda , jednak prawdziwą ozdobą to są Barbary . Hehe sympatia zostanie nagrodzona Nie wiem dlaczego , ale lubię Cię coraz bardziej! Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Haha dobra Piotrek, nie cukruj mnie tu już i tak się podzielę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zalej wobki wodą to może same się podzielą jak drożdże...w końcu tarło czy nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Haha dobra Piotrek, nie cukruj mnie tu już i tak się podzielę Za moich młodych lat pisali że "Cukier krzepi" .Ja tylko tak ..................... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Za moich młodych lat pisali że "Cukier krzepi" .Ja tylko tak ..................... .Wazeliniarz idź w wymianę barterową - przecież Kamil już wie, że hurtowo serwisujesz kołowrotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wazeliniarz idź w wymianę barterową - przecież Kamil już wie, że hurtowo serwisujesz kołowrotki Donosiciel .Dobry pomysł , do się zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Haha dobra Piotrek, nie cukruj mnie tu już i tak się podzielę W ramach wdzięczności , też będę miał coś dla Ciebie. Moje najnowsze dziecko O ile jesteś zainteresowany? Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wszystkiego Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dzięki chłopaki za życzenia Żeby nie było, że się opitalam .... wręcz przeciwnie, nie wiem w co mam łapy włożyć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dzięki chłopaki za życzenia Żeby nie było, że się opitalam .... wręcz przeciwnie, nie wiem w co mam łapy włożyć SI_20170622_185432-3072x1728.jpgnajlepiej nie wkładaj tam gdzie śmierdzi jak zawsze piękne wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ostatnio głownie ryby mi w głowie w wolnych chwilach ale coś tam się czasem strugnie Woblerki dla @Wujka na zagramaniczne pstrągowanie, tzn 2 są moje , prawie skończone...I trochę cukierasów 3cm i 3,5 cmmałe pociski na Wiślane brzany i kluchy. Mniejsze ważą 3,5 g a większe 6 g bez uzbrojenia. Ten sezon to ich debiut a mają na koncie już sporo ryb nie tylko spod mojej ręki. Sam łowiłem na nie już brzany, klenie, jazie, okonie. Trafił się bolek i sumek a słyszałem i o sandaczu Pudełeczko jeszcze świeżych chodź już znacznie przetrzebionych przez znajomych 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ale fajne pudełeczko:) Ciekawe jak wyglądało nieprzetrzebione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Kamilu, aż ślinotoku dostałem patrząc na te cukiereczki Piękna robota. Jak zwykle zresztą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dzięki Panowie. Przed kilkoma chwilami dostałem informację, że wyjechała właśnie kolejna warszawska brzana na cukierka 3cm. ... Uwielbiam takie wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dzięki Panowie. Przed kilkoma chwilami dostałem informację, że wyjechała właśnie kolejna warszawska brzana na cukierka 3cm. ... Uwielbiam takie wieści Kamil , przedwczoraj mnie obdarowałeś i długo nie trzeba było czekać na efekty . Wobki łowią pięknie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Pudełko pstrągowe już zaraz się chyba rozpęknie, na szczęście dzielę wszystko na dwa, dla siebie i żonki, ale i tak trzeba będzie zrobić selekcję. Coś czuję że Twoje ślicznoty Monika wszystkie zgarnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Szkoda do wody wrzucac takich woblerkow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Hehe, nie bój się, wszystkich nie wyłowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Hehe, nie bój się, wszystkich nie wyłowię Trzeba zasiac nerwowosc u konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Chyba Kamil będziesz miał kolejne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Mam jakis woblerek pstrazka od Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Potrafisz zaskoczyć Ja tu kombinuję żeby zostawić konkurencję w tyle, a tu proszę, kolega czujny jak ważka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dobry wieczór Weekend spędzony nad Wisłą, nie na rybach a na ustawianiu. Chyba tego etapu robienia woblerów nie lubię najbardziej W gotowości do boju jakieś 120 szt. nowych cukierków 3 i 3,5 cm na brzany, klenie i co tam jeszcze sobie zechce je zeżreć 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi