wepster Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Żadnej konkretnej marki. Różne rozmaite ale najlepiej koloruje się akrylowymi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wiatm. HAND MADE w mistrzowskim wydaniu. Takie woblery mają coś takiego że ręka aż świerzbi żeby spróbować takiej techniki. Może dasz radę wrzucić jakieś filmiki z pracą tych pstrążków? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Na pewno będzie filmik, jak tylko będę nad plynącą wodą aktualnie z braku czasu męczę tylko okazjonalnie kanałowe okonie. Woda raczej mętna i stojącą, kiepska do prezentacji pracy woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Taka tam sytuacja. Piękne, szalone woblerki Mam jeszcze jedną rybę, ale zgubiłem zdjęcie. Podrzucę jak kumpel mi je podeśle raz jeszcze PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Taka tam sytuacja. Piękne, szalone woblerki Mam jeszcze jedną rybę, ale zgubiłem zdjęcie. Podrzucę jak kumpel mi je podeśle raz jeszcze PozdrMBrawo Ty! Piękna i grubiutka gadzina Dzięki Melek za foto, motywacja +600 Pakiet dla Ciebie się robi, chodź z obróbką Biga jest katorga w moich skromnych warunkach, ale po takich wieściach nie będę żałował pęcherzy na dłoniach Jak będziesz miał jeszcze fotki, to podrzucaj śmiało i się nie krępuj Edytowane 21 Marca 2016 przez wepster 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Miejsce, w którym łowiłem wygląda tak jak na tym zdjęciu więc stres był rzucać. Dodatkowo wiszą gałęzie nad jamką i trzeba rzucać z boku a nie ma gdzie wziąść rozmachu. Woblerek 2 razy wisiał na krzakach i przestałem na niego łowić co by go przypadkiem nie stracić. Najcenniejszy on w moim arsenale PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Piękne kropasy, tlusciutkie Krzoki też konkret, widać że równie woblerożerne co pstrągi! Mam nadzieję, że te które do Ciebie polecą będą rownie łowne, może nieco mniej szalone? Tylko z czasem żebym się wyrobiłem zanim szczupaki Cię na dobre pochłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Melek się nie upomina to ja się upomnę co z tym Big Troutem? jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Melek się nie upominal bo chciał to grzecznie załatwić. Ale cierpliwość to jest na wykończeniu PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Chopaki, już się tak nie unośta Robi się Big ale powolutku. Co ja się nawalczyłem, żeby ręcznie to wystrugać w tym klocu to tylko ja wiem... Obiecałem Melkowi to mam nadzieję, że fajnie wyjdzie ale jakby mnie ktoś poprosił o jeszcze jednego takiego ... NO WAAAAAY! Nigdy więcej Na nie na moje domowe warunki takie takie pieńki dłubać Poza tym "troszkę" innych koleżków też się tworzy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Fajny Z przyjemnością rzucę go metrowkom na pożarcie PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No ja myślę, a spróbuj tylko nie złapać Jak zwykle na ostatnią chwilę udało się prawie skończyć woblera na konkurs wiosenny. Jeszcze tylko uszczelnić przy sterze i w poniedziałek leci do Jausza. Miało być fantazyjnie, a że moja fantazja jest bardziej spaczona niż u większości ludzi, powstał... tataratata! ŻUL - GUMOWY DZIADdługość ( mierząc z gumofilcem ): 14 cmwaga ( z bebzunem ): 80 gwersja floatinggłębokość pracy do ok 1mpraca: średnio agresywna, ogonow.... gumowcowa 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Hahaha fantastyczny! Najbardziej to mi się podoba jego spojrzenie - genialne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Spojrzenie takie życiowe, widać po nim od razu, że wychylił ćwiarę Żytniej zanim poszedł na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 O kuzwa mistrz!!!!! M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Super!Proponuję opis pracy- zataczanie się 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Total kozak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Genialne, zabawne a zarazem smutne, jak się widzi takich dziadów nad wodą. Człowiek miałby chęć właśnie tak zrobić takim gumofilcem. Tylko kotwica powinna wystawać my z d...py 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No no, jestem pod wrażeniem, ogromnym; gratuluję pomysłu i przede wszystkim wykonania, a jaka byłaby fotka ze szczupaczkiem, z którego pyska wyglądałby ten miły gość, chyba zdjęcie roku i nie tylko w dziale wędkarstwo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Da sie zrobic Trouta wygrałem na licytacji, żula postaram sie tez wygrać PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ale się uśmiałem No bomba Kamilu!!! Hit na konkurs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Najlepszy menel jakiego widziałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No,i z twarzy podobny zupełnie do nikogo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki Panowie, ciszę się, że żulowaty się podoba. Wrzucam jakieś filmy z pracą, jakość "jutubowa", ale może da się coś zobaczyć Menello Płoteczka 3,5 cm edit: aha, tu nic nie widać Pstrążek 5 cm, nawet potwichować da się nimi Dokończony szczupak 20cm, wyszedł z kotwicami neutralny, także super efekt robi zawieszony w toni w przerwach prowadzenia Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez wepster 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Żulik powinien podskakiwać w ząbek szarpany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi