sebson Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Przez żula teraz boli mnie brzuch od rozpuku i nadal się śmieję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bardzo mi się kuźwa jedna rzecz nie podoba. O ile dobrze kojarze Żul bedzie do wylicytowania dopiero na jesień?Fu.k! M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Big Trouta będziesz miał wcześniej na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dobre . Super pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Siniak wyszedł super Nos mistrzostwo świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 oj Kamil , panowie co po niektórzy już czują Twój oddech na swoich plecach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Siniak wyszedł super Nos mistrzostwo świata A pępek! Masa szczegółów została uchwycona. Nawet ta czapeczka lekko do tyłu jest akuratnie ułożona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No cóż Panowie, lata wnikliwych obserwacji pod sklepami, przemierzone setki kilometrów między dworcami, wiele nocy spędzonych pod mostem i długie godziny nad łowiskami obfitującymi w karaski i krumpie by wyselekcjonować tych najbardziej idealnych modeli. Co ja mogę powiedzieć... dzieło mojego życia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wobler z duszą można by rzec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Odgrzybiam wątek Naskrobałem się pstrągąwych korpusów i se leżą, a wszystko za sprawą projektu na zagramaniczne, melkowe ryby. Przyznam, że tak się się wkręciłem, że cała reszta poszła chwilowo w odstawkę.Big Trout 30 cm nabiera kształtów i życia. teraz tylko szpachlowanko, szlifowanko na gładko i malowanie Waga na ten moment ok 400 g, także kaliber konkretnyWstepny filmik z pracą podczas testów Pzdr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 ...teraz wygląda jak Moby Dick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kamil , toż to mistrzostwo świata ,ale pięknie ogonem zamiata . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Piotrek, żebyś widział miny Panów z gruntówkami nad kanałem jak ogonem zamiatał na testach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Praca , naprawdę wyjątkowo idealna i płynna przy takim klocku ... .Super , szczerze i od serca .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A ja tak czekałem na koniec filmiku licząc, że coś w niego już pierdyknie . Sam wobek pierwsza klasa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Piotrek, żebyś widział miny Panów z gruntówkami nad kanałem jak ogonem zamiatał na testach Pewnie w siatce takich nie mieli Super robota, nie mogę się doczekać efektu końcowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Wobler kozak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Melek masz wyciągarkę do trouta? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Upnie do liny kotwicznej. A potem to już "Stary człowiek i morze"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Trout to bedzie kozak a wyciagarki do niego nie trzeba już się doczekać nie mogę PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 400g ze sterem, jakim to kijem ciągać za łodzią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Troutozaur , czego to Twórcy nie wymyślą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 400g ze sterem, jakim to kijem ciągać za łodzią?Robert coś wymysle ja tym planuje porzucac też Zastanawiałem się czym to wepster do filmu prezentował haha PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja się cieszę jak mi na muchówce siada taki pstrąg a Melek nim swoje krokodyle będzie karmił... Do tego to chyba rzeczywiście trzeba uzbroić kij od szczotki, do testu uwiesiłem go na fatso jerk do 60 gramów i jak sobie go tak przeciągałem przy przegu to byłem w szoku, że ten patyk przechodzi w pełną parabolę Cieszę się, że się Wam podoba! Gramów mu pewnie jeszcze trochę dojdzie, żebym tylko malowania nie spaprał i będzie git Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez wepster 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi