Tarłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Witam, tak sobie przeglądam katalogi Daiwy i zastanawia mnie czy protoplastą tego kołowrotka ( Daiwa Whisker Match ) nie był przypadkiem stary poczciwy Emblem? Może ktoś z Was miał już ten młynek w rękach i może potwierdzić moje przypuszczenia/Pzdr.Tarłoś Edytowane 6 Lutego 2013 przez Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Na ktorym ze zdjec zamieszczonych jest Emblem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasku10 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 może ta strona coś wyjaśni: http://mulinete.wordpress.com/2012/01/11/daiwa-whisker/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jersey Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ten z foty bardziej mi do tierrowatych pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinnerman Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 może ta strona coś wyjaśni: http://mulinete.wordpress.com/2012/01/11/daiwa-whisker/eee Panie fajowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Whisker Match to taki Exceler i pewnie o to porównanie Poecie chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A już miałem powyższe święte słowa napisać. Ta konstrukcja łożyska oporowego jest do d......py. Taka jak w Excelerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No bo cały Exceler i wszystkie jego klony, to "szału nie ma"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leslaw Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jest taka Daiwa AIRD. Jaki poziom przedstawia w stosunku do innnych modeli Daiwa ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tarłoś
Witam,
tak sobie przeglądam katalogi Daiwy i zastanawia mnie czy protoplastą tego kołowrotka ( Daiwa Whisker Match ) nie był przypadkiem stary poczciwy Emblem?
Może ktoś z Was miał już ten młynek w rękach i może potwierdzić moje przypuszczenia/
Pzdr.
Tarłoś

Edytowane przez TarłośOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi