Maciejowaty Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Witam, Stradic spadł z szafy i złamała się część zwana Bail Arm - patrz fotka. Na schmacie część ma numer RD11468 08ST4000FI.pdf Jest szansa ,że po sklejeniu wytrzyma plecionkę 10-15lbs?Jeżeli tak to czym i jak to skleić? Czy może trzeba szukać nowej części , jeżeli tak to gdzie można coś takiego kupić? pozdr.Maciek Edytowane 6 Lutego 2013 przez Maciejowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ja bym nie sklejał, chyba, że w ostatecznosci, ale załatw Sobie ten element, albo dzwoń do Pana Józefa, może ma tą cześć, zrobi Ci od razu przegląd maszynkipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Myślę że najlepiej będzie jak zgłosisz się do naszego forumowego kolegi Mefistofishing i on powinnien sprowadzic Ci taką część. Ja bym nie kleił tylko założył nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ostatnio mialem w ręce klejony, wyglądało nie bardzo ale koleś twierdził że już tak używa od 2 sezonów... wygladało na klejenie żywica chyba.... ja bym sie nie zdecydował, chyba że w ramach eksperymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Myślę że najlepiej będzie jak zgłosisz się do naszego forumowego kolegi Mefistofishing i on powinnien sprowadzic Ci taką część. Ja bym nie kleił tylko założył nową Do Mefisto już napisałem , mam nadzieję ,że coś znajdzie. Klejenie to ostateczność ,źle bym się czuł na rybach myślac ,że kołowrotek w każdej chwili może się zepsuć. Znacie jakieś strony z częściami do Shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mam Stradica 4000FH w częściach, ale nie wiem czy do FJ podejdzie to ramię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mefisto już załatwia część Wszystkim wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 i super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi