stoner Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Znalazłem ofertę firmy Royal Fishing. Powiem dosyć atrakcyjną i kuszącą. Niestety nie znam tych gum. Czy ktoś na nie łowił?. Poproszę o jakieś zdanie na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1676 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 WITAM mam tych gum troche miekkie ladnie pracuja rybki je tez polubily ale niestety maja wade dostaja brazowych plam reaguja chyba z olowiem myslalem ze reaguja z innymi gumami trzymalem je osobno w woreczku i tez lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Może mają gumowrzodzienicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A ja je miałem.Żałuję,że nie kupiłem więcej jak były dostępne.Wg mojej oceny największe EXEKUTORY są bezkonkurencyjne.Uzbrojone leciutko (5-10g) pięknie lusterkują .Są wręcz niezastąpione na płycizny. Obecnie w ofercie mają tylko 10 cm. (dla mnie maławe).Pozostałe modele są już tylko przeciętniakami na "mojej wodzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ponoć są robione z jakiejś masy biodegradacyjnej i dlatego wchodzą w reakcję z ołowiem.Dawno temu kupiłem gumy Barkleya z podobnej masy i działo się to samo, na dodatek spadały z haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi