piotro82 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam, czy posiada ktoś skaner 3D ??? potrzebuję skany kilku woblerów aby napisać program na CNC do wykonania formy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 a po co ci do tego skaner?? narysuj np w Cati i ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mam sprawdzone wzory i je chcę powielić a rysowanie wszelkich łuków itp to nie to samo, w pracy piszemy programy na mastercamie a to średni program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zobacz oprogramowanie David3d. Jesli masz kamere to zrobisz sobie sam. Jesli masz kinecta pod xboxa to sciagnij sobie ze strony FaroCt jest darmowy i jak patrzylem to mozna z niego wszystko wyciagnac. Ja mam scanner ale do troche wiekszych rzecz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi