muzik21 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam!Swoją przygode ze spinningiem dopiero zaczynam (od miesiaca ). Niedawno kupiłem 3 tonące woblery Gloog Nike o dł.10cm. Przez producenta są reklamowane jako woblery o zastosowaniu uniwersalnym. Ostatnio testowałem je poraz pierwszy i według mnie przy wolnym prowadzeniu nie pracują niemal wogóle, a przy szybszym bardzo słabo. Tak ma być czy trafiłem na jakieś buble? Tak delikatna praca skusi do brania sandacza czy szczupaka?Pozdrawiammuzik21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W danym momencie gdy szczupakowi czy sandaczowi nie jest potrzebny mocny bodziec tylko delikatne zachwianie sie wobka to napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam. Marian Firlej (tester woblerów Gloog) łowi ponoć na te woblery bolenie. Więc spróbuj ich do połowy tej ryby. PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam. Marian Firlej (tester woblerów Gloog) łowi ponoć na te woblery bolenie. Więc spróbuj ich do połowy tej ryby. PozdrawiamDaniel hahaha... Daniel łowi?? aby napewno czy tylko od Świeta go zalozy w celu reklamowym:D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Napisałem ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Napisałem ponoć Oki I mysle ze to wyjaśnia temat Nike <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nike 10 w kolorach naturalnych są jedną z moich najlepszych wobków na szczupaka z Bugu. Polecam i zapytuje się... ... gdzie na necie można kupić gloogi?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Salmo Od czasu do czasu są wystawiane na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Od czasu do czasu to ja na ryby chodzę Dobra, dzięki Daniel. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 @Salmo http://www.fishing-mart.eu/pl/products.php?groups=5&asso rtment=20&producer=619 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Od czasu do czasu to ja na ryby chodzę Dobra, dzięki Daniel. Pozdr. Salmo Ja całe życie A wracając do tematu to tu możesz je jeszcze kupić -http://www.wedkarskisprzet.pl/index.php?manufacturers_id=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zapomniałem, że na FM są Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam. Marian Firlej (tester woblerów Gloog) łowi ponoć na te woblery bolenie. Więc spróbuj ich do połowy tej ryby. PozdrawiamDaniel potwierdzam, mnie sie na warcie w zeszłym roku tez zdarzyło złowić kilka bolkow na ten wobler. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 muzik21-witamTak delikatna praca skusi do brania sandacza czy szczupaka.Przegrzebalem kilka podel z przynentami na trollin sandaczowy i co ciekawe zaden wobler niepracowal agresywnie .Wiekszosc migotala zaledwie i Co mnie zdziwilo woblery byly tak pociete ze az milo.Niedosc ze ster malutki, praca drobna to obciazenie lub kola metr albo dwa przed wobkiem.Nike-to przyklad sandaczowego o pracy rzczej drobnej.A moze sie niezrazaj ,niezawsze drapiezne lubia te agresywne .Ten w kolorze zarowki jest calkiem o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Na te wobki wiosna (maj) zlowilem kilka boleni, ale wtedy to az sie gotowalo od nich, a tak codzien to raczej ich nie używam.... Model Nike oraz Kalipso to moje killery nocą, tyle, że obecnie szukalem po sklepach kalipso i nigdzie nie ma. Chyba bede zmuszony zamowic w jakims sklepie internetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witaj muzik21@To miło, że zapisałeś się na to forum. Dobrze, że zainteresowałeś się spiningiem.Jednak aby coś testować trzeba na tym temacie najpierw zjeść przysłowiowe zęby. Innymi słowy trzeba mieć doświadczenie i praktykę. Tobie proponuję na dziś więcej czytać na tym forum, a nie pisać, że dany wobler to bubel. Jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle zanim zaczniesz łowić takie ryby jak koledzy z tego forum łowią właśnie na ten wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 A i wujek dobra rada dla muzik21 - zamiast się pchać w ślepą uliczkę ewolucji jaką jest spinning lepiej od razu zacząć śmigać multiplikatorem mniej trudnych do zmiany nawyków, mniej sprxzętu do wymiany, a i tak wszyscy tu trafią jak do jakiegoś wioskowego grabarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 A i wujek dobra rada dla muzik21 - zamiast się pchać w ślepą uliczkę ewolucji jaką jest spinning lepiej od razu zacząć śmigać multiplikatorem mniej trudnych do zmiany nawyków, mniej sprxzętu do wymiany, a i tak wszyscy tu trafią jak do jakiegoś wioskowego grabarza .bardzo odwazne kuba, bardzo odwazne stwierdzenie ale nie rozwijajmy go zbytnio, bo post jeszcze pojdzie w slepa uliczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dopra dopra <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witaj muzik21@To miło, że zapisałeś się na to forum. Dobrze, że zainteresowałeś się spiningiem.Jednak aby coś testować trzeba na tym temacie najpierw zjeść przysłowiowe zęby. Innymi słowy trzeba mieć doświadczenie i praktykę. Tobie proponuję na dziś więcej czytać na tym forum, a nie pisać, że dany wobler to bubel. Jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle zanim zaczniesz łowić takie ryby jak koledzy z tego forum łowią właśnie na ten wobler. W ogole zabronmy mlodym wypowiedzi i bedzie git. Tylko starzy i bezzebni moga pisac a my mlodzi tylko ochy i achy Przeciez mlody nie napisal ze to bubel tylko zapytal czy to bubel. Ponadto jesli producent pisze ze uniwersalne zastosowanie to mlody spiningista ma prawo wyrazic zdziwienie ze mu wobler nie pracuje przy wolnym prowadzeniu. Gloog musi popracowa nad jakoscia. Mi w dwoch Hermesach wylecialy stery. Ale musze przyznac ze producent zareagowal proponujac odeslanie woblerow. Pozdrawiam andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Tu masz szczegółowy opis akcji i sposobów łowienia wobkami Nike: http://www.gloog.pl/index.php?option=com_content&task=vi ew&id=20&Itemid=42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam W mojej swiadomosci wobler Gloog Hermes w wersji z fabryki wystepowal jak dotad jako wobler ze sterem.Teraz sie dowiaduje ze istnieja dwie odmiany.Ze sterem.Bez steru ? http://allegro.pl/wobler-gloog-hermes-7-cm-12g-tonacy-bardzo-lowny-i3020449336.html Znacie te bezsterowe ?Roznia sie wywazeniem ?Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Daniel nie jako że znam własciciela marki GLOOG osobiscie zapytam go jutro Pierwszy raz słysze o bezsterowcach - bynajmniej Hermesach http://www.gloog.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Zapytaj - bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi