Wędkamojehobby Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Sandwiche zegarek sobie przestał w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 mi zegarek nie potrzebny ważne że świeża fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Stelaż wklejony suszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja parę słów krytyki. Kolego nie staraj się wycinać dużej ilości korpusów bo to nic nie daje, lepiej zrobić dwa lub trzy ale przyłożyć się do tego dokładniej. Rozumiem, że mało kto potrafi malować woblery (sam zupełnie nie potrafię) ale nadać proporcjonalny kształt papierem ściernym to kwestia staranności nie związanej ani z doświadczeniem ani z talentem. Kibicuję ale też zwracam uwagę na zbyt pochopne marnowanie drewna. Pomysł na wzorek jest bardzo dobry, robię podobne woblery, można nadać im typowo grzbietową pracę, atrakcyjną szczególnie w upalne pory roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jeszce będę je szlifował a ten kształt mi odpowiada bo już zrobiłem jednego i praca mi odpowiada i kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Kolego na jakim kleju wklejasz stelaż?Kolega gucioluckiy ma rację lepiej zrobić np 2 korpusy na próbę i sprawdzić ich pracę. Może tak być że zrobisz partię wobków zupełnie bez akcji, a na to to raczej szkoda czasu i materiału. Zawsze te udane możesz wtedy bez problemu powielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Kolega Stoner dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 wklejam na klej dwu składnikowy, a korpusy są już powielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Kolego na jakim kleju wklejasz stelaż?Kolega gucioluckiy ma rację lepiej zrobić np 2 korpusy na próbę i sprawdzić ich pracę. Może tak być że zrobisz partię wobków zupełnie bez akcji, a na to to raczej szkoda czasu i materiału. Zawsze te udane możesz wtedy bez problemu powielić Ojjj dobrze prawisz dobrze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Początki w wirujących ogonkach dużo jeszcze nie ma kolory ale już nie miałem czasu wobki z jajkiem świetnie pływają delikatna praca i nowy wzór robala teraz zastanawiam się nad dobraniem do niego kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi