Porter Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 noi stało się - wkroczyłem do grona posiadaczy destroyera mephisto.Jest przepiękny,te misterne wykończenia kopara mi siadła już sparowany z 201dc - i z tego miejsca chciałbym podziękować koledze Burzumowi666 za spełnienie mojego marzenia.-Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 noi stało się - wkroczyłem do grona posiadaczy destroyera mephisto.Jest przepiękny,te misterne wykończenia kopara mi siadła już sparowany z 201dc - i z tego miejsca chciałbym podziękować koledze Burzumowi666 za spełnienie mojego marzenia.Wszystko odbyło się w najlepszej atmosferze,szybko-towar dobrze bezpiecznie zapakowany-naprawdę polecam tego sprzedawcę Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Porter Gratulacje! Chyba mógłym prcować w marketingu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 właśnie tak pomyślałem ,że zapomniałem podziękować jeszcze Tobie Remku bo dałeś mi do myślenia-wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie ma problemu. Nie upominam się tylko cieszę się, że ktoś mógł skorzystać z mojej wiedzy i doświadczenia. Polecam się na przyszłość i życzę co najmniej takiej ryby jak miałem okazję złowić na Mephisto. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no to muszę się poprawić o 14 cm.Jeszcze w tym roku będzie okazja bo będę u Andrzeja na Roslagen w ostatnim jesiennym terminie - będzie też Miłosz@Aborre a te jesienne jakieś większe od wiosennych - rekord z zeszłego roku to 126cm, także szanse są ale nic nie zapeszać Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Hah ja od soboty też mam mefista, co prawda second handa po Osobistym Doradcy Castingowym ale kilka mięsięcy ślinotoku osiągneło spełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Hah ja od soboty też mam mefista, co prawda second handa po Osobistym Doradcy Castingowym ale kilka mięsięcy ślinotoku osiągneło spełnienie Wow Gratulacje! Teraz tylko szczupala na nim takiego porządnego. Chociaż małe też dobrze się holuje PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 noi stało się - wkroczyłem do grona posiadaczy destroyera mephisto.Jest przepiękny,te misterne wykończenia Porter A mógłbys podać jakieś parametry kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Znajdziesz tutaj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1892& ;prevloaded=1&&start=0 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi