Bootleg Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam. Czy możecie polecić koledzy jakiś dobry klej do gumy. Pękły mi wodery w dolnej części. Nie są to, żadne neoprony ani inne wynalazki. Zwykłe kupione w bhp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek_bp Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Stormsure (chyba tak się pisze), kleiłem nim wodery, dobrze trzyma i jest elastyczny. Nie pamiętyam ile za tubkę, ale coś naście pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maicke82 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja przykleilem od wewnatrz i na zewnatrz latke z detki na kropelke i juz przeszlo rok trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 łatki z dwóch stron i elastyczny klej do rur pcv. W każdym markecie budowlanym dostaniesz za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ja mam zaufanie do klejów marki UHUdo Twoich zastosowań dobry będzie ten:http://www.aviatormodelshop.pl/pl/p216-uhu_power_45ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokosz Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pattex Repair Extreme. Tubka większa od stormsure-a czy aquasure-a.Do nabycia w większośći sklepów wielkopowierzchniowych zwykłych i budowlanych. Po zaschnięciu daje elastyczną i bardzo mocną powłokę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki za wszelkie propozycję. Na pewno wybiorę coś z tego co polecacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bootleg
Witam. Czy możecie polecić koledzy jakiś dobry klej do gumy. Pękły mi wodery w dolnej części. Nie są to, żadne neoprony ani inne wynalazki. Zwykłe kupione w bhp.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi