dekosz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam Czy jest może ktoś kto odwiedza tą rzeczkę na mazurach? Za wszelkie informacje na jej temat będę bardzo wdzięczny. A może znajdzie się ktoś, kto chciałby zabrać "świeżaka" na wspólny wyjazd i pokazać z czym to się je ? Pozdrawiam Kuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wygląda mniej-więcej jak na zdjęciu, płynie wśród łąk. Rybostan, jak to w wodach dzierżawionych przez GRŁ, więc zbyt wiele się bym nie spodziewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Niestety lata świetności i ryby z szóstką z przodu ma już chyba za sobą... Piękne czasy skończyły się wraz z łomżyńskim okręgiem,lub zaraz po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jak masz zamiar wybrać się na Skrodę to proponuję okolicę Rudka-Skroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Niestety lata świetności i ryby z szóstką z przodu ma już chyba za sobą... Piękne czasy skończyły się wraz z łomżyńskim okręgiem,lub zaraz po nim Jaki gatunek tych ryb z 6 na przedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Zapewne mowa jest o potokach, czasami się jeszcze jakiś trafi, poławiane czasami są również pojedyncze lipienie, sporo jest białorybu np. jelca. Woda z dużym potencjałem, kilka ciekawych dopływów no i sama Pisa do której Skroda uchodzi. Żeby GRŁ dbało o tą wodę jak deklaruje, była by bardzo ciekawym lowiskiem. Edytowane 8 Lutego 2013 przez cheli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Duze pstragi to fajne sportowe ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 O rybach z 6 z przodu nawet nie marzyłem... nie myślałem, że w takiej wodzie są takie okazy. A czy złowienie ryby 30-40 cm to już super wynik na tej wodzie, czy jeszcze zdarzają się takie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jeśli poświęcisz troszkę czasu na poznanie miejsc, na pewno masz szanse na ryby tej wielkości, ale jednak jest to podlasie, ciężkie warunki klimatyczne, warto poczekać na poczatek wiosny, a najlepiej do kwietnia. Apropo dużych pstrągów około trzech lat w tył padła tam ryba 70+, ale to jedyny przypadek o którym słyszałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Slyszałem że ciężko tam o takiego pstrąga, Skroda lata świetności ma już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Byłem raz znacznie wyżej, w okolicy Łosewa. Nie potrafiłem się odnaleźć nad rzeką, gdzie nie ma drzew. Miałem jedno branie na mokrą muchę i nie mam pojęcia co to było. Szarpnęło i po zawodach. Pod jednym z nielicznych krzaków okonek na brązkę. Ot cała moja przygoda z tą rzeką. Rzeka zaliczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jak sytuacja wygląda na dziś? Był ktoś od 2013 z kolegów nad tą rzeczką? Mam do niej ok 40km i chciałbym któregoś ładniejszego dnia się wybrać poszukać kropkowanej rybki Wszelkie sugestie dot. ciekawych odcinków mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Generalnie bez zmian. Pstrągi są, okazów mało, ale coś tam można złowić. Lecz na rewelację nie licz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Panowie ktoś coś o Skrodzie na obecną chwile? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Panowie ktoś coś o Skrodzie na obecną chwile?Też jestem ciekaw. Np czy lodem nie skuta Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Rzeka zabita przez ostatniego dzierżawcę GRŁ. Co rok odławiane tarlaki i po rzece. Rybostan głównie ryby 20cm - 25cm. Trafiają się też i większe migrujące ryby z rzeki Pisa. Odcinek przyujściowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie zgodzę się . Ja łowiąc tam łowię głównie ryby 30-40cm. W dobre dni można tam złowić kilkanaście takich ryb . Są też piękne jelce i ładne płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Panowie ktoś wie czy rzeka lodem nie stoi? Kusi mnie przejechać sie w weekend a mam trochę km. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Rozmawiałem z autochtonem przez tel. i coś się już ruszyło . Wybieram się w środę o ile nie będzie jakiegoś załamania pogody na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABL0 Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 i jak sytuacja na Skrodzie? był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek12 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Rzeka płynie można łowić ryby też czasem współpracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kret000 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Który odcinek byście polecili na pierwszy raz ? Warto się tam zatrzymać na jeden dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Wybierz na mapie jakiś krety odcinek, prostki też dają ryby ale wiecej chodzenia. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqara Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 kto jest właścicielem tzn. gdzie wykupić pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Chyba juz Wody Polskie... Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi