Kuba Standera Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 HejPrzyjaciele Raby ciagle prężnie działają, ale - jak to często bywa, borykają się z problemami z finansami. Dlatego wystawili kilka ciekawych przedmiotów na aukcje - m.in. kubki termiczne z grafikami Roberta Tracza. Myślę, ze dla muszkarzy gratka, limitowana seria a i cel szczytny - cała zebrana kasa zamienia się w magiczny sposób w żywe, złote sztabki, w czerwone kropki http://allegro.pl/kubek-termiczny-przyjaciele-raby-wyjatkowe-grafiki-i3008145334.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam!Kuba Dziękujemy za wsparcie. Proszę Was o propagowanie inicjatywy w Waszych środowiskach i zakup kubka vel. Pstrąga. Ryby zostaną wpuszczone na odcinek No kill Dobczyce - Gdów.Nawet jeśli - tak jak teraz Kuba - mieszkacie daleko od Raby, możecie mieć pewność, że Wasze 21 zł zostanie właściwie zagospodarowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na Rabie nie łowię, ale akcja szlachetna, kubek zakupiony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Czołem!Patronservice, Dziękujemy za wsparcie Rzeki.Wielka to rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kuba może im zaproponuj, że kubek 50zł, ale jedna dniówka no-kill na OS gratis do kubka? Wtedy każdy będzie mógł sprawdzić w praktyce jak się OS ma, na co idzie kasa i może nawet licencję kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No to i ja już mam kubek świetny pomysł żeby tak wszędzie działali to by było dobrze ale w niektórych okręgach to lata świetlne przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kuba może im zaproponuj, że kubek 50zł, ale jedna dniówka no-kill na OS gratis do kubka? Wtedy każdy będzie mógł sprawdzić w praktyce jak się OS ma, na co idzie kasa i może nawet licencję kupi.Dawid - to woda PZW.Przyjaciele Raby to cudowni ludzie, ale mocy nadprzyrodzonych nie posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cormoran Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kubek zakupiony, ciekawe czy poznam mojego pstrąga ? Kuba daj znac w jaki dzień będziesz na targach miło by się było spodkac po latach [ pierwszy zlot głowatkowy ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 HejNiestety ale siedze z powrotem w Irlandii, na targach na 100% nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dwie sztuki zakupione ! Może kiedyś odwiedzę te "moje" pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wpadnij na "majówkę" - jak była woda to zwykle był to dobry momentTylko weź mocny sprzęt - "Rabusie" nie żartują i mi kilka razy przy braniu poszło... 0,23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wpadnij na "majówkę" - jak była woda to zwykle był to dobry momentTylko weź mocny sprzęt - "Rabusie" nie żartują i mi kilka razy przy braniu poszło... 0,23 Z wielką chęcią ! niestety to drugi koniec naszego kochanego kraju więc to już epicka podróż, a przy tym stanie dróg to tyko konno będzie można dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A tam....Pociąg ruszał ze Szczecina o 19 chyba, ok 7 rano jesteś w KRKBus do dobczyc, nad samą wodę, jedzie z dworca PKP Możesz w śpiochach jechać, ze zlożoną muchówką :D Kilka razy byłem u Mifka na rybałce morskiej, Mifek kilka razy u mnie nad Dunajcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 w sumie o PKP nie pomyślałem "tylko" 10 h siedzienia i jestem na miejscu, wiec nawet biore pod uwagę taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A tam siedzeniabierzesz 2 kumpli i łańcuch do roweru oraz taśmę klejącąZamykasz przedział na łańcuch, nastawiasz budziki i idziesz w kimkę, uprzednio do drzwi przedziału przypinając bilety Budzik rano wyrywa z "patatajnego snu" i jesteś na miejscu.W Dobczycach jest nocleg, nad wodą w GMOŚiu czy jak sie to nazywa - Przyjaciele Raby na pewno poinformują co i jak. Wszystko obskoczysz tam z buta, nie potrzebne auto, a busy na dworzec w KRK max co 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Do mnie dzisiaj po tygodniu od wysyłki kubek dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Do mnie dzisiaj po tygodniu od wysyłki kubek dotarł W takim razie ja mam chyba pecha , 2 tyg temu kasa przelana , kubka jak nie było tak nie ma a przyjaciele Raby maja mnie w du... i na wiadomości nie odpisuja . Kasy nie żałuje bo poszła na szczytne cele (mam nadzieje) tylko lekki niesmak został ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Rafał !Właśnie poczta pantoflową dowiedziałem się o Twoim wpisie i zapewniam że nikogo nie mamy w du....!Przepraszam za zwłokę, ale ponieważ zakup był poza aukcją nie dostałem powiadomienia o sprzedaży.Już pakuje dla Ciebie paczkę i dodam coś bardzo wyjątkowego jako rekompensata za zwłokę.Wszystkim bardzo w imieniu Raby dziękujemy! Pomogliście nam w zakupie pokaźnej ilości ryby.Obiecujemy fotoreportaż z zarybienia, tak aby każdy mógł zobaczyć swojego Pstrąga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Spoko dzięki wielkie maila sprawdzajcie cześciej Jeszcze jeden kubek się znajdzie ;> ?? Jak tak to przeleje kase dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Obiecujemy fotoreportaż z zarybienia, tak aby każdy mógł zobaczyć swojego Pstrąga!A jak rozpoznam tego swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Spoko dzięki wielkie maila sprawdzajcie cześciej Jeszcze jeden kubek się znajdzie ;> ?? Jak tak to przeleje kase dzisiaj Tak znajdzie się podaj numer kubka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Tak znajdzie się podaj numer kubka. Numer 5 juz kase przelewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ehhh panowie kolejny raz musze pisać tu na forum bo maila się nie doczekam , nie lubie wywlekać brudów na forum ale inna forma na was nie działa - kubków jak nie bylo tak nie ma powiem wam ze Mefisto mi szybciej młynki załatwia a warto wspomnieć ze z Ciechocinka ich nie zamawia ... Jak wam się nie chce , nie macie czasu czy słabą pamięć to przelejcie mi kase na konto i skończmy tą szopke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 WstydProsicie o pomoc i wrzutkę na forum i taka akcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Kuba sprawa prosta, następnym razem nikt się nabrać nie da i nic nie kupi. A koledzy z tego całego "klubu" powinni tu na forum dostać punkty karne za jawne walenie w ..... Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi