PGr1 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ten Tuareg świetny nawet ubranko takie typowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) spokojnie ,jutro będzie z 20 sztuk gotowych do malowania tak że to jeszcze nie koniec, ale dzięki za komplementy panowie ... Edytowane 9 Marca 2013 przez MateuszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) przestój z powodu "Poczty Polskiej" wobki czekają na drut i poliwęglan więc nie ruszy nic oprócz szlifowania, tak z nudów zacząłem robić glapki bo przynajmniej mam drut tej grubości. Jakieś pomysły na kolorki przy malowaniu ? Edytowane 17 Marca 2013 przez MateuszM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Robota wre a ja wstawiam fotki nawet boleniowy doszedł i skromnie powiem , że o taki właśnie chodziło zostało tylko malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Oj dawno mnie tu nie było, odzskałem hasło więc do dzieła ( teraz was zanudzę bo wszędzie będę się pchał ) :Trochę zaległości :" Białaski " Edytowane 18 Października 2013 przez MateuszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jeszcze jeden "Białas" gdzieś tam znaleziony ok 4 cm ,nie pamiętam jaka waga ,praca mocna w miarę szczupakowy ok 5 cm i boleniówki ( próba )po kolizji cd nastąpi bo pisze że za duży plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 cd. próba malowania pędzlami i kształt z niczego ps. jak coś jeszcze znajdę z tego czasu to wrzucę bo niektóre pourywałem i powydawałem , no i oczywiście nowości wrzucę ale to później . The End. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) czekały na dokończenie no i się doczekały Edytowane 13 Lutego 2014 przez MateuszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) delete Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez MateuszM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Bardzo fajne te maluchy. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Bardzo ciekawe robactwo oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi