makamba Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Dostałem dziś w jednym sklepiku wędkarskim takie cudo : Jakieś mocowanie , stacja pod fishfindera z możliwością użycia tradycyjnych baterii - r14 chyba - zamiast oficjalnego akumulatorka do zasilania.Swoje lata chyba już ma.Czy orientuje się ktoś w zestawie z jakim ewentualnym urządzeniem można by to sparować ? Edytowane 8 Lutego 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacharz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Posiadałem swego czasu takowe coś.Było w zestawie z echosondą eagle fishmark 320.Wewnątrz można było mieć akumulator oraz przewody, a górą był przykręcony wyświetlacz, którego kąt można było regulować.Wygodne w transporcie było oraz poręczne na łodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maras5 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Eagle Fish ID 128 - mam taką.http://www.google.com/search?q=eagle+fish+id+128&hl=pl&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hnoVUZ6-I8nEtAanr4DQBA&ved=0CAoQ_AUoAA&biw=1486&bih=740 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
makamba
Dostałem dziś w jednym sklepiku wędkarskim takie cudo :
Jakieś mocowanie , stacja pod fishfindera z możliwością użycia tradycyjnych baterii - r14 chyba - zamiast oficjalnego akumulatorka do zasilania.
Swoje lata chyba już ma.
Czy orientuje się ktoś w zestawie z jakim ewentualnym urządzeniem można by to sparować ?
Edytowane przez makambaOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi