admin Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam,Niniejszym chciałbym ogłosić, że przystępujemy do drugiej, finalnej fazy głosowania na zdjęcia, które wpłynęły na konkurs Catch and Release w obiektywie. Zasady:- każde zdjęcie posiada numer Zdjęcie nr X- głosujemy na jedno ze zdjęć - ankieta- głosowanie tury II zamykamy 15.08.2007 o godz. 20:00- zwycięża praca, która zebrała najwięcej punktów Galeria konkurswoych zdjęć znajduje się pod niniejszym adresem: http://jerkbait.pl/photos/C_R/index.htm Zapraszam do udziału w głosowaniu. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Cały czas zapraszam do głosowania! Jeszcze wszystko w waszych rękach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mam pytanko,czy osoby na fotkach są jednocześnie włascicielami zgłoszonych fotek? jak tak to się zanosi ,że na wysyłce multika Remku zaoszczędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mam pytanko,czy osoby na fotkach są jednocześnie włascicielami zgłoszonych fotek? jak tak to się zanosi ,że na wysyłce multika Remku zaoszczędzisz Nie. Ja nie brałem udziału w konkursie. Zdjęcie zrobiła osoba spoza redakcji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 aaaaaa to spoks,fotka wyglada wery pro :)pewnie cusik ala Nikuś D -ileśtam:d ,a bolek to coś koło 80? bo tęgi sie wydaje ,no zobaczymy czy mój faworyt wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 aaaaaa to spoks,fotka wyglada wery pro :)pewnie cusik ala Nikuś D -ileśtam:d ,a bolek to coś koło 80? bo tęgi sie wydaje ,no zobaczymy czy mój faworyt wygra D ileśtam coś koło 80? mniejszy złowiony na szpiega o godz. 4.20 z tego co jeszcze pamiętam PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jutro o 20.00 zamykam Niezdecydowanych proszę o głosowanie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ale najlepsze zdjęcia odpadły... zostały jakieś fotoszopiarskie efekty ... tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Decyduje ogół Tak chciał lud PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Lud ludem ale ktoś jest prezydentem, ktoś premierem PS. Czytaj prezydent - administrator, premier - moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Lud ludem ale ktoś jest prezydentem, ktoś premierem PS. Czytaj prezydent - administrator, premier - moderator. No i pozamiatane PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No i jak Remku smakuje władza? Mieli oceniać redaktorzy to oddaliście władze w ręce ludu, a lud i tak Was oskarża, że kombinujecie, na białe mówisz czarne a na czarne białe, a w ogóle to coś tu śmierdzi. Tylko patrzeć jak ktoś wrzuci hasło w stylu lansowanym prze koalicję SLD UW które brzmi, „lepsza korupcja niż PIS” W tym kraju normą stały się przekręty i jak robisz coś uczciwe to jesteś od razu wrogiem ludu a przynajmniej jego sporej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wydaje mi się Robercie, że zbyt serio podchodzisz do wszystkiego.Jestem przekonany,że Remek tego tak nie odczytał bo nie taka była intencja.Więcej luzu to na pewno nie jest polityka i ludzie ją uprawiający pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jak obserwuję forum i Remka to widzę, że mamy tu do czynienia z władzą demokratycznego monarchy, ale w najlepszym wykonaniu. Tak jak kapitan na statku może się pytać podróżnych gdzie chcą płynąć, tak w momencie kryzysu przejmuje pełnię władzy. Tak jest i tu - i to mi się bardzo podoba. PS Ale się podlizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mirat, myślę, że zmiana decyzji o tym kto będzie oceniał zdjęcia zapadła dlatego aby nie padł cień podejrzeń o stronniczość. A jednak ... To czy jest to podane w formie żartu lub niby żartu, nie ma znaczenia. Wątek poszedł w świata i żyje swoim niekoniecznie żartobliwym życiem. Czasem nadmiar luzu szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ale najlepsze zdjęcia odpadły... zostały jakieś fotoszopiarskie efekty ... tylko Jerzy, ja wśród finalistów widzę tylko jedno zdjęcie z przesadną ingerencją w PS-sie. No ale człowiek całe życie się uczy. Oświeć mnie proszę i podaj jakieś przykłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Robercie nadmiar wszystkiego szkodzi. Jednak ja może się mylę w swoim poście nadmiaru nie widzę tylko poczucie humoru.Jeśli ty uważasz inaczej to źle odczytałeś moje poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Historia zna mnóstwo przykładów kiedy żartobliwa uwaga zamieniła się w aferę ku zaskoczeniu autora żartu. Na pewne tematy lepiej rozmawiać serio, lub nie rozmawiać w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Robert,Dzisiaj widziałem tyle bolków grasujących w pewnym miejscu, że mam taką minę - <_< O niczym innym nie myślę. A byłem dzisiaj na zwiadzie tylko z aparatem, bez wędki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Robert,Dzisiaj widziałem tyle bolków grasujących w pewnym miejscu, że mam taką minę - <_< O niczym innym nie myślę. A byłem dzisiaj na zwiadzie tylko z aparatem, bez wędki. PozdrawiamRemekCzyli możesz stwierdzić, że dzisiaj miałeś czyste &R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zobaczyły prezydenta to się wzięły do roboty Tylko patrzeć jak złożą Ci propozycję wystąpienia w spocie reklamowym agencji PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zobaczyły prezydenta to się wzięły do roboty Tylko patrzeć jak złożą Ci propozycję wystąpienia w spocie reklamowym agencji PZW Ano tak. Nowa miejscówka. Zamiatały nieźle Karki na powierzchni PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Te bolki będą tam jeszcze jakieś 2 dni. Idzie wysoka woda która rozbija takie „sejmiki”. Czy Remek wykorzysta swoją szansę? Przekonamy się w następnym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Te bolki będą tam jeszcze jakieś 2 dni. Idzie wysoka woda która rozbija takie „sejmiki”. Czy Remek wykorzysta swoją szansę? Przekonamy się w następnym odcinku Nie podpuszczaj. Wczoraj jechałem na inną miejscówkę. No ale stanąłem w korku i 1,5km jechałem 30 minut. Pojechałem gdzie indziej no i pluskały się. Chodziły jak motorki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Czy Remek wykorzysta swoją szansę? Przekonamy się w następnym odcinku Czy wykorzystał szansę? O tym na forum Wieści z wody wątek bolenie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi