Skocz do zawartości

Catch & Release - konkurs fotograficzny - tura finałowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Niniejszym chciałbym ogłosić, że przystępujemy do drugiej, finalnej fazy głosowania na zdjęcia, które wpłynęły na konkurs Catch and Release w obiektywie.

Zasady:

- każde zdjęcie posiada numer Zdjęcie nr X

- głosujemy na jedno ze zdjęć - ankieta

- głosowanie tury II zamykamy 15.08.2007 o godz. 20:00

- zwycięża praca, która zebrała najwięcej punktów

Galeria konkurswoych zdjęć znajduje się pod niniejszym adresem: http://jerkbait.pl/photos/C_R/index.htm

Zapraszam do udziału w głosowaniu.

pozdrawiam

Remek

mam pytanko,czy osoby na fotkach są jednocześnie włascicielami zgłoszonych fotek? jak tak to się zanosi ,że na wysyłce multika Remku zaoszczędzisz :lol: :lol: :lol:

Nie. Ja nie brałem udziału w konkursie. Zdjęcie zrobiła osoba spoza redakcji.

Pozdrawiam

Remek

aaaaaa to spoks,fotka wyglada wery pro :)pewnie cusik ala Nikuś D -ileśtam:d ,a bolek to coś koło 80? bo tęgi sie wydaje :mellow: ,

no zobaczymy czy mój faworyt wygra B)

D ileśtam

coś koło 80? mniejszy :D

złowiony na szpiega o godz. 4.20 z tego co jeszcze pamiętam

Pozdrawiam

Remek

No i jak Remku smakuje władza? Mieli oceniać redaktorzy to oddaliście władze w ręce ludu, a lud i tak Was oskarża, że kombinujecie, na białe mówisz czarne a na czarne białe, a w ogóle to coś tu śmierdzi. Tylko patrzeć jak ktoś wrzuci hasło w stylu lansowanym prze koalicję SLD UW które brzmi, „lepsza korupcja niż PIS” :lol: W tym kraju normą stały się przekręty i jak robisz coś uczciwe to jesteś od razu wrogiem ludu a przynajmniej jego sporej części.

Jak obserwuję forum i Remka to widzę, że mamy tu do czynienia z władzą demokratycznego monarchy, ale w najlepszym wykonaniu. Tak jak kapitan na statku może się pytać podróżnych gdzie chcą płynąć, tak w momencie kryzysu przejmuje pełnię władzy. Tak jest i tu - i to mi się bardzo podoba.

PS Ale się podlizuję

Mirat, myślę, że zmiana decyzji o tym kto będzie oceniał zdjęcia zapadła dlatego aby nie padł cień podejrzeń o stronniczość. A jednak ... To czy jest to podane w formie żartu lub niby żartu, nie ma znaczenia. Wątek poszedł w świata i żyje swoim niekoniecznie żartobliwym życiem. Czasem nadmiar luzu szkodzi.

ale najlepsze zdjęcia odpadły... :unsure:

zostały jakieś fotoszopiarskie efekty ... tylko :(

Jerzy, ja wśród finalistów widzę tylko jedno zdjęcie z przesadną ingerencją w PS-sie. No ale człowiek całe życie się uczy. Oświeć mnie proszę i podaj jakieś przykłady :D

Robert,

Dzisiaj widziałem tyle bolków grasujących w pewnym miejscu, że mam taką minę - :mellow: :huh: <_< O niczym innym nie myślę. A byłem dzisiaj na zwiadzie tylko z aparatem, bez wędki.

Pozdrawiam

Remek

Czyli możesz stwierdzić, że dzisiaj miałeś czyste &R

Te bolki będą tam jeszcze jakieś 2 dni. Idzie wysoka woda która rozbija takie „sejmiki”. Czy Remek wykorzysta swoją szansę? Przekonamy się w następnym odcinku :D

Nie podpuszczaj. Wczoraj jechałem na inną miejscówkę. No ale stanąłem w korku i 1,5km jechałem 30 minut. Pojechałem gdzie indziej no i pluskały się. Chodziły jak motorki :D

Pozdrawiam

Remek