CLAUDIO Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Koledzy po zakupie lodzi mam male pytanko .Jaki (jakie) oleje kupic do silnika i do kolumny?Silnik to Johnson 90cv na wtrysku oleju.Odrazu dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ..zagadaj z @Tornado - jest ogarniety w tych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wiem Tornado to chyba ma temat bardziej niz ogarniety,ale widze ze go nie ma tu od dluzszego czasu.Walne mu priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2013 przez evin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dzieki Evin ,poczekam jeszcze na odpowiedz od Tornado i porownam odpowiedzi.Zobacze co Mnie interesuje wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tornadoooooo gdzie jestesssss ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Już jestem jutro Ci napiszę co i jak, bo jak na razie mam same zakwasy po nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzieki Bogu .......... pojawil sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wczoraj zakwasy a dzisiaj grypa szlak by to, ale do sezonu jeszcze trochę czasu.Zobacz czy u was można kupić oleje Penzoila USA nie ma lepszych mimo że jest wiele doskonałych oleji nie ma potrzeby szaleć z syntetykami te silniki amerykanie robią na normalne oleje do dwu takta jak i benzyny 90 oktan coś fajnego dobierzemy. Co do spodziny musisz użyć oleje przekładniowe klasy 80-90 wszelkie marine mają tylko dodany składnik który go rospusza w wodzie nic więcej sam używam średniej klasy samochodowe przekładniowe. I wymieniam raz na sezon,bo czy taki czy ful wypas musisz sprawdzać raz w sezonie czy nie masz wody w spodzinie to jest groźne, a nie olej na 10lat.męczy mnie ta franca jutro będzie lepiej wieć dłuzej popiszemy.Władek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ok wielkie dzieki Tornado . Jak bedziesz jutro to mozemy popisac na CZACIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tornado wyslalem Ci priva z planami silnika.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CLAUDIO
Koledzy po zakupie lodzi mam male pytanko .
Jaki (jakie) oleje kupic do silnika i do kolumny?
Silnik to Johnson 90cv na wtrysku oleju.Odrazu dzieki z gory.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi