szczuply_maciek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam Troszkę dzisiaj buszowałem po allegro i ...Zobaczcie sami http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72211401 pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Polecam gierkę bo jest chyba najlepsza ze wszystkich wędkarskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 popieram, kiedys był trophybass 4 ale ta jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Czy ktoś mógłby mi zrobić kopię zapasową wraz z łamaczem i wysłać do Wrocka?!? BYłbym wdzięczny - priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 nie uchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 tak myślałem, że mi się za to dostanie.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Piractwo ! Nie godzi sie .... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 tak, tak ,tak Panowie... Rzućcie jeszcze we mnie kamieniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EsoxRules Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 A ja na zimowe wieczory wyposażyłem się w lipę, poliwęglan, dental, kleje, farby, lakiery, kupkę ołowiu i parę ostrych noży Zima już się rozpoczęła i 3 sztuki gotowe do malowania czekają: 9, 12 i 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szczuply_maciek
Witam
Troszkę dzisiaj buszowałem po allegro i ...
Zobaczcie sami
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72211401
pozdrawiam Maciek
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi